10 21 okt. '23

Festivalfilms in de zalen

SAINT OMER Still 2
Tips 26 okt. 2022

Films moeten missen tijdens het voorbije Film Fest Gent? Geen nood, we houden je op de hoogte van de releasedata in de Belgische bioscopen. Deze week in de zalen: onze prijswinnaar Saint Omer, Call Jane, Fumer fait tousser, Plus que jamais, Good Luck to You, Leo Grande én een film van Andrea Arnold die tijdens de vorige festivaleditie vertoond werd: Cow.

Stap maar op mijn bezemsteel still

Een heks, een reusachtig rotswezen, een verbannen troubadour, een kuiszieke octopus, een bang meisje ... Deze charmante kortfilmcompilatie - met het Oscargenomineerde Stap maar op mijn bezemsteel en vier gloednieuwe korte verhalen - toont verrassende vriendschappen in verschillende vormen en kleuren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.