11 22 okt. '22
praktisch Jeroen Willems 026 1

Praktisch

Om je bezoek aan Film Fest Gent zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen, vind je hier alle praktische info in verband met ticketverkoop en bereikbaarheid & toegankelijkheid.

Tickets

In september wordt het programma bekend gemaakt en gaat de (online) ticketverkoop van start. Vanaf dan kan je tickets kopen aan de balie van Tickets Gent. Tijdens het festival kan je ook tickets kopen bij alle festivallocaties. De prijs van een ticket is afhankelijk van het voorstellingsuur, eventueel reductietarief of het gebruik van een rittenkaart.

Meer info
bus Le Ciel Flamand

Bereikbaarheid & toegankelijkheid

Het hart van Film Fest Gent bevindt zich in en rond Kinepolis Gent, maar ook in verschillende zalen in het stadscentrum vinden vertoningen plaats. Alle festivallocaties zijn vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto. De meeste festivallocaties zijn toegankelijk met een rolstoel.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.