10 21 okt. '23
Talkies20 Antony20 Nti

Film Fest Gent Talkies

Film Fest Gent heeft zijn eigen talkshow. Maandelijks nodigen we jou uit voor een inspirerend gesprek over film. Gasten uit de brede film- en kunstwereld praten met filmkenner Patrick Duynslaegher over films die hun werk en leven beïnvloeden.

FFG Talkies

De voorbije maanden vonden onze FFG Talkies weer plaats. Gasten als Jeroen Perceval, Anke Brouwers, Alain Platel en Anthony Nti kwamen dit seizoen langs. Benieuwd naar meer? Op 29 september 2022 vindt onze volgende FFG Talkies plaats en start het nieuwe seizoen. Heb je de voorbije Talkies gemist of wil je nog eens luisteren? Herbeluister de Talkies via een van de linken hieronder of via je favoriete podcast app (Apple Podcast, Spotify).

Talkies Antony Nti 2

Alle voorbije Talkies kan je beluisteren als podcast via Soundcloud of via je favoriete podcast app (Apple Podcast, Spotify).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.