12 23 okt. '21
Daan Stuyven, Talkies @ FFG 2020

Film Fest Gent Talkies

Film Fest Gent heeft zijn eigen talkshow. Maandelijks nodigen we jou uit voor een inspirerend gesprek over film. Gasten uit de brede film- en kunstwereld praten met filmkenner Patrick Duynslaegher over films die hun werk en leven beïnvloeden.

Film Fest Gent Talkies | Teodora Ana Mihai | 23.09

In de Film Fest Gent Talkies van september ontvangt Patrick Duynslaegher de Belgisch-Roemeense regisseur Teodora Ana Mihai. De Talkies vindt plaats in het Krookcafé op 23 september 2021, van 19u30 tot 21u00.


Talkies26 MIHAI Talkie Bas Devos horizontal

Tijdens het festival vindt de talkshow dagelijks plaats, dan onder de noemer Daily Talkies.

Alle voorbije Talkies kan je beluisteren als podcast via Soundcloud of via je favoriete podcast app (Apple Podcast, Spotify).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.