11 22 okt. '22
20201016 FFG2020 Jeroen Willems 121

Vrijwilligers & jobs bij FFG

Jaarlijks maakt de inzet van tientallen betaalde krachten, stagiairs en vrijwilligers Film Fest Gent tot een succes. Hier plaatsen we regelmatig vacatures en oproepen voor stages en vrijwilligers.

IMG 5761 druk c Michiel Devijver

Vacatures

Ontdek de openstaande vacatures voor Film Fest Gent. Vanaf mei plaatsen we de oproepen voor tijdelijke, betaalde functies voor het komende festival.

20201021 FFG2020 Jeroen Willems 036

Stages

Film Fest Gent ontvangt het hele jaar door stagiairs. Vanaf mei plaatsen we de stageoproepen voor het komende festival.

IMG 5756 druk c Michiel Devijver

Vrijwilligers

Film Fest Gent heeft een sterk kernteam, maar voor en tijdens het festival hebben we een hoop helpende handen nodig. Draag je graag je steentje bij aan de organisatie van Film Fest Gent?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.