10 21 okt. '23
Wide Angle podcast

Wide Angle

Elke maand laat Film Fest Gent je genieten van een avant-première in verschillende bioscopen over Vlaanderen en Brussel met FFG On Tour. Voor wie zich wil verdiepen is er steeds een Wide Angle die inzoomt op de film, zijn maker en thema's. Wide Angle heeft bovendien ook een eigen podcast. Onze hosts brengen alle Wide Angle-auteurs samen rond de podcasttafel om het werk van een regisseur aan de hand van verschillende perspectieven te analyseren.

Wide Angle: 2021-2022

Wide Angle podcast

Heb je een suggestie voor onze Wide Angle-podcast?

Your Name

Please enter your full name.

Please enter your email so we can get in touch.

Please enter your comments.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.