10 21 okt. '23
ALNNN 0272

Partners & hospitality

Film Fest Gent is een internationaal filmfestival, en meteen ook het grootste in België, met jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers. Film Fest Gent onderscheidt zich dankzij zijn focus op filmmuziek. De prestigieuze World Soundtrack Awards en het diverse filmprogramma halen jaarlijks veel (inter)nationale filmprofessionals en een breed en cinefiel festivalpubliek naar Gent.

Twaalf dagen lang neemt Film Fest Gent de stad op sleeptouw. Mede dankzij de steun van partners en sponsors is het festival ook uitgegroeid tot de top van de Europese filmfestivals. Om die ambitie blijvend te realiseren en een onafhankelijk en toegankelijk festival te blijven, reikt Film Fest Gent de hand aan partners met een passie voor cultuur.

Welke voordelen kan Film Fest Gent jouw bedrijf bieden?

  • Jouw merk wordt gelinkt aan het grootste filmfestival in België met een sterke internationale reputatie.
  • Jouw bedrijf is tijdens en in aanloop naar het festival maximaal zichtbaar bij een breed en divers publiek.
  • We maken van film, muziek & business een bruisende mix. We brengen partners samen en stimuleren onderling netwerken.
  • Film Fest Gent biedt high-end hospitality aan op unieke viplocaties: om bestaande klanten en medewerkers te verwennen of om nieuwe samenwerkingen te smeden.
LNNN 0149

Onze partners

Cruciaal is de structurele betrokkenheid van onze hoofdpartners North Sea Port en Kinepolis en onze mediapartners De Morgen, Knack en VRT. Benieuwd naar wie ons allemaal steunt? Bekijk het overzicht van al onze partners.

Jouw event op ffg© Jeroen Willems

Word partner

Wil je graag partner worden van Film Fest Gent? Wil je jouw merk tijdens Film Fest Gent visibiliteit geven of een bepaald onderdeel van het festival sponsoren? Dan horen wij graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hospitality op FFG© Lennen Descamps

Jouw event op FFG

Film Fest Gent biedt hoogwaardige hospitality aan op unieke viplocaties: om bestaande klanten en medewerkers in de watten te leggen of om nieuwe samenwerkingen te laten ontkiemen. We brengen film, filmmuziek en ondernemerschap samen tot een boeiende mix en staan garant voor onvergetelijke netwerkmomenten in een inspirerende culturele setting.

Jessica Bonte

Jessica Bonte

Partners & Hospitality

Schrijf je in op onze B2B-nieuwsbrief

Schrijf je in op onze B2B-nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws over onze B2B hospitality.