12 23 okt. '21

Tickets

Het programma van de 48ste editie van Film Fest Gent wordt bekendgemaakt op woensdag 22 september. Vanaf dan kan je op onze website terecht voor de aankoop van je tickets. Tickets voor onze concerten zijn nu al te koop. Meer info vind je op deze pagina.

Onze filmtarieven

Hieronder vind je onze filmtarieven. We hanteren een andere prijs voor voorstellingen die starten tussen 19:00 en 21:00 en alle andere vertoningen. Wil je graag meerdere films komen bekijken of een groep vrienden meenemen? Dan is onze rittenkaart iets voor jou.

Filmticket Standaard Korting*

Voorstellingen die starten tussen 19:00 en 21:00

€13

€11

Alle andere voorstellingen

€9

€8

5-rittenkaart

€45 (€9 per ticket, ook voor voorstellingen tussen 19:00 en 21:00)

€45 (€9 per ticket, ook voor voorstellingen tussen 19:00 en 21:00)

10-rittenkaart

€75 (€7,5 per ticket, ook voor voorstellingen tussen 19:00 en 21:00)

€75 (€7,5 per ticket, ook voor voorstellingen tussen 19:00 en 21:00)

Een FFG-rittenkaart: plezier voor 5 of 10

Neem je vrienden mee naar de film! Eén keer met vijf of tien, of tien keer alleen. En alles tussenin.

Met een 5- of 10-rittenkaart kan je met meerdere personen voordelig naar de film komen en/of alleen naar meerdere films. Rittenkaarten zijn niet gepersonaliseerd en kunnen dus gedeeld worden met vrienden en familie.

Let op: rittenkaarten zijn geen geldig toegangsbewijs. Filmtickets kunnen online of aan de kassa geboekt worden, tot het krediet van de rittenkaart opgebruikt is. Rittenkaarten kunnen niet gebruikt worden voor de openingsfilm, slotfilm of speciale evenementen.

Bij aankoop van een 5- of 10-rittenkaart krijg je er online speeltegoed ter waarde van € 2,5 van EuroMillions bovenop.

Euromillions rittenkaart

Koop nu je tickets voor onze concerten!

Haast je om nog een van de laatste tickets voor de World Soundtrack Awards Ceremony & Concert op zaterdag 23 oktober te bemachtigen of laat je verrassen door de muziek van Great Greek Composers als Eleni Karaindrou en Mikis Theodorakis op vrijdag 22 oktober.

World Soundtrack Awards Ceremony & Concert Great Greek Composers

Categorie 1 VIP (concert + receptie)

€128

 

Categorie 1

€58

€43

Categorie 2

€48

€33

Categorie 3

€38

€23

Categorie 4

€23

€18

Luisterplaatsen

€13

€10

Tickets met een UiTPAS kansentarief kunnen aangekocht worden bij Tickets Gent (vanaf de voorverkoop) en in Kinepolis (tijdens het festival).

*Het reductietarief is geldig voor jongeren (-26 jaar), 65-plussers, werkzoekenden, personen met een handicap, leraren, UGent-personeel, Knack Clubleden, De Nationale Loterij Clubleden en Davidsfondsleden hebben recht op korting op vertoon van een geldig (identiteits)bewijs of (lid)kaart.

65+? Kom naar ons Plus Parcours!

Als gastheer van het Plus Parcours stelt filmjournalist Roel Van Bambost elk jaar een prikkelend, ontroerend, uitdagend en verrassend programma voor 65+'ers samen. De Plus Parcours-voorstellingen, telkens ingeleid door Roel Van Bambost, kosten €9 / €8*. Koop het ticket 65-PLUS (FILM + DRANKJE). Na de vertoning kan je genieten van een gratis drankje in het gezellige Film Fest Café. Het Plus Parcours-programma wordt bekend gemaakt op 22/09.

*Het reductietarief is geldig voor werkzoekenden, personen met een handicap, leraren, UGent-personeel, Knack Clubleden, De Nationale Loterij Clubleden en Davidsfondsleden hebben recht op korting op vertoon van een geldig (identiteits)bewijs of (lid)kaart.

Plus Parcours roel
Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen jou graag verder! Contacteer ons via tickets@filmfestival.be of +32 (0) 9 277 28 00 (ma - vrij 10:00 - 17:00)

We helpen je graag. Bekijk de veelgestelde vragen van onze bezoekers.

 • Wanneer wordt het programma bekendgemaakt?

  Het programma voor de 48ste editie van Film Fest Gent van 12 t.e.m. 23 oktober wordt bekendgemaakt op woensdag 22 september 2021.

 • Wanneer start de voorverkoop?

  De voorverkoop start op woensdag 22 september 2021. Dan wordt ook het programma bekendgemaakt.

 • Waar kan ik tickets kopen?
  • Vanaf woensdag 22 september kan je online tickets kopen via onze website. Elke voorstelling heeft een eigen voorstellingsnummer dat je kan terugvinden op de filmpagina of in de kalender in deze programmabrochure. Deze code heb je nodig om snel en eenvoudig tickets te reserveren. Na je aankoop ontvang je jouw toegangsbewijs in een bevestigingsmail. Je hoeft je e-ticket niet af te drukken, je kan ook je smartphone aanbieden bij de ticketcontrole.
  • Vanaf donderdag 23 september kan je tickets kopen bij Tickets Gent (Sint Baafsplein 17, 9000 Gent).
  • Tijdens het festival kan je ook tickets kopen aan de kassa van de locatie waar de film speelt: Kinepolis Gent, Studio Skoop, Sphinx Cinema, KASKcinema. De kassa's zijn open vanaf een half uur voor de start van de vertoning.
 • Wie heeft recht op het standaard reductietarief?

  Jongeren (-26 jaar), 65-plussers, werkzoekenden, personen met een handicap, leraren, UGent-personeel, Knack Clubleden, De Nationale Loterij Clubleden en Davidsfondsleden hebben recht op korting op vertoon van een geldig (identiteits)bewijs of (lid)kaart.

 • Wat is het voordeligste tarief als ik met een groep kom?

  Wanneer je met een groep komt, kan je 5- of 10-rittenkaarten kopen. Deze rittenkaarten bieden het goedkoopste tarief. Laat ons zeker iets weten via tickets@filmfestival.be wanneer je met een groep van 50 personen of meer komt, dan zorgen we voor een vlot verloop van jullie bezoek.

 • Is er een voordeeltarief als ik tickets koop voor meerdere films?

  Ja. Wanneer je plant om tickets te kopen voor meerdere films tijdens Film Fest Gent, is een 5-rittenkaart (45 euro voor 5 films) of een 10-rittenkaart (75 euro voor 10 films) het voordeligst. De rittenkaart is niet persoonlijk en kan je dus gebruiken om met meerdere personen naar de film te gaan.

 • Heb ik recht op reductie met mijn UiTPAS met kansentarief?

  Ja. UiTPAS kansentarief: €1,80 (films die starten voor 18u en na 22u) en € 2,60 (films die starten na 18u en voor 22u). Tickets in voorverkoop kunnen vanaf 23/09 aangekocht worden bij Tickets Gent en tijdens het festival aan de Festivalkassa in Kinepolis.

 • Kan ik tickets kopen met cultuur- of consumptiecheques?

  Ja, het is mogelijk om te betalen met sport- en cultuurcheques en consumptiecheques van Sodexo of Ticket Compliments van Edenred.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.