12 23 okt. '21
festival kassa FFG2019 Jeroen Willems

Tickets

Zodra het programma van Film Fest Gent bekend is, kan je op deze website terecht voor de aankoop van uw tickets. Meer info vind je op deze pagina.

Koop nu uw tickets voor onze concerten!

World Soundtrack Awards

De World Soundtrack Awards vinden plaats op zaterdag 23 oktober 2021 als het traditionele slot van Film Fest Gent. Eleni Karaindrou ontvangt de Lifetime Achievement Award en componist Max Richter is eregast. Bovendien zal Brussels Philharmonic een selectie van het werk van Bryce Dessner spelen, die in 2020 de Discovery of the Year Award won. Haast je om nog een van laatste tickets in de wacht te slepen! Er zijn ook nog luisterplaatsen beschikbaar. Deze bieden een beperkter zicht op het podium, maar tonen je wél de filmfragmenten en videobeelden van het concert.

Laatste tickets! Meer info

Great Greek Composers

Dit jaar werpt het filmfestival een blik op de Griekse cinema, die bulkt van de dramatiek én van de beklijvende muziek. Met het concert Great Greek Composers: The Film Music of Eleni Karaindrou, Mikis Theodorakis, Evanthia Reboutsika et al. wil Film Fest Gent de rijkdom en het genie van de Griekse componisten tentoonspreiden. Op 22 oktober 2021 nodigt het festival filmmuziekliefhebbers uit in Opera Gent.

Koop tickets Meer info
World Soundtrack Awards Ceremony & Concert Great Greek Composers

Categorie 1 VIP (concert + receptie)

€128

 

Categorie 1

€58

€43

Categorie 2

€48

€33

Categorie 3

€38

€23

Categorie 4

€23

€18

Luisterplaatsen

€13

€10

Heb je momenteel vragen of opmerkingen? Wij helpen jou graag verder! Contacteer ons via tickets@filmfestival.be of +32 (0) 9 277 28 00 (ma - vrij 10:00 - 17:00)
LNNN festival kassa

Doe een Film Fest Rittenkaart cadeau

Ben jij een filmliefhebber en straks tijdens Film Fest Gent niet uit de zalen weg te slaan? Of neem je graag vrienden en familie mee naar jouw favoriete film? Of ben je op zoek naar een origineel geschenk? Met een rittenkaart kan je met meerdere personen voordelig naar de film komen en/of alleen naar meerdere films. Rittenkaarten zijn niet gepersonaliseerd en kunnen dus gedeeld worden met vrienden en familie.

Let op: rittenkaarten zijn geen geldig toegangsbewijs. Filmtickets kunnen online of aan de kassa geboekt worden, tot het krediet van de rittenkaart opgebruikt is. Rittenkaarten kunnen niet gebruikt worden voor de openingsfilm, slotfilm of speciale evenementen.

Tarieven

Filmticket Standaard Korting

Voorstellingen die starten tussen 19:00 en 21:00

€13

€11

Alle andere voorstellingen

€9

€8

5-rittenkaart

€45 (€9 per ticket, ook voor voorstellingen tussen 19:00 en 21:00)

€45 (€9 per ticket, ook voor voorstellingen tussen 19:00 en 21:00)

10-rittenkaart

€75 (€7,5 per ticket, ook voor voorstellingen tussen 19:00 en 21:00)

€75 (€7,5 per ticket, ook voor voorstellingen tussen 19:00 en 21:00)

We helpen je graag. Bekijk de veelgestelde vragen van onze bezoekers.

 • Wanneer wordt het programma bekendgemaakt?

  Het programma voor de 48ste editie van Film Fest Gent van 12 t.e.m. 23 oktober wordt bekendgemaakt op woensdag 22 september 2021.

 • Wanneer start de voorverkoop?

  De voorverkoop start op woensdag 22 september 2021. Dan wordt ook het programma bekendgemaakt.

 • Waar kan ik tickets kopen?
  • Vanaf woensdag 22 september kan je online tickets kopen via onze website. Elke voorstelling heeft een eigen voorstellingsnummer dat je kan terugvinden op de filmpagina of in de kalender in deze programmabrochure. Deze code heb je nodig om snel en eenvoudig tickets te reserveren. Na je aankoop ontvang je jouw toegangsbewijs in een bevestigingsmail. Je hoeft je e-ticket niet af te drukken, je kan ook je smartphone aanbieden bij de ticketcontrole.
  • Vanaf donderdag 23 september kan je tickets kopen bij Tickets Gent (Sint Baafsplein 17, 9000 Gent).
  • Tijdens het festival kan je ook tickets kopen aan de kassa van de locatie waar de film speelt: Kinepolis Gent, Studio Skoop, Sphinx Cinema, MIRY Concertzaal. De kassa's zijn open vanaf een half uur voor de start van de vertoning.
 • Wie heeft recht op het standaard reductietarief?

  Jongeren (-26 jaar), 65-plussers, werkzoekenden, personen met een handicap, leraren, UGent-personeel, Knack Clubleden, Lottery Clubleden en Davidsfondsleden hebben recht op korting op vertoon van een geldig (identiteits)bewijs of (lid)kaart.

 • Is er een voordeeltarief als ik tickets koop voor meerdere films?

  Ja. Wanneer je plant om tickets te kopen voor meerdere films tijdens Film Fest Gent, is een 5-rittenkaart (45 euro voor 5 films) of een 10-rittenkaart (75 euro voor 10 films) het voordeligst. De rittenkaart is niet persoonlijk en kan je dus gebruiken om met meerdere personen naar de film te gaan.

 • Hebben UiTPAS-houders met kansentarief recht op reductie?

  Ja. UiTPAS kansentarief: €1,80 (films die starten voor 18u en na 22u) en € 2,60 (films die starten na 18u en voor 22u). Tickets in voorverkoop kunnen vanaf 23/09 aangekocht worden bij Tickets Gent en tijdens het festival aan de Festivalkassa in Kinepolis.

 • Kan ik tickets kopen met cultuur- of consumptiecheques?

  Ja, het is mogelijk om te betalen met sport- en cultuurcheques en consumptiecheques van Sodexo of Ticket Compliments van Edenred.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.