10 21 okt. '23

FFG door het jaar

Film Fest Gent is meer dan een tiendaagse filmmarathon. De film- en filmmuziekprogrammatie loopt het hele jaar door.

20170330 FF Gent 2017 Talkies Jerroen Willems FULL RES 042

Film Fest Gent Talkies

Voor de maandelijkse talkshow Talkies verruilt het festival maandelijks de bioscoop voor de inspirerende setting van Bibliotheek De Krook. Een centrale gast uit het culturele veld vertelt er over zijn of haar filmemoties. Met woord en wederwoord.

IMG 9638 web c Michiel Devijver

Film Fest Gent On Tour

In geselecteerde bioscopen en culturele centra vertoont Film Fest Gent On Tour maandelijks een kwaliteitsfilm in avant-première.

World Soundtrack Awards 2017

Filmmuziek

Internationaal geniet Film Fest Gent een zeer grote erkenning voor zijn focus op de filmmuziek. De uitreiking van de World Soundtrack Awards – zeg maar de ‘Oscars van de filmmuziek’ – is het jaarlijkse hoogtepunt voor filmcomponisten van over de hele wereld.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.