Hellhole, FFG On Tour

Film Fest Gent On Tour

Elke maand laat Film Fest Gent je genieten van een avant-première in verschillende bioscopen over Vlaanderen en Brussel. Voor wie zich wil verdiepen is er steeds een Wide Angle die inzoomt op de film, zijn maker en thema's.
Bas Devos en Patrick Duynslaegher, FFG On Tour

Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de nieuwste films van markante filmmakers. De films worden steeds voorzien van een inleiding. Je kan de voorstellingen bijwonen in verschillende bioscopen en culturele centra in Vlaanderen en Brussel.

Tickets kan je verkrijgen bij de deelnemende bioscopen.

Tekengebied 102

FFG Wide Angle

Elke maand voorziet Film Fest Gent een Wide Angle bij de On Tour-film. Hierbij gaan we dieper in op de film, de maker, de thema's en meer. En dat dankzij verschillende auteurs met verschillende perspectieven, in woord en in beeld.

Soundtrack to a coup detat poster

Soundtrack to a Coup d'État l 18.06

Johan Grimonprez brengt jazz, de CIA en de Verenigde Naties samen tot een swingend geheel in zijn Soundtrack to a Coup d’État.

Met live (gestreamde) intro & Q&A met regisseur Johan Grimonprez in alle deelnemende zalen

Wat hebben jazzmuziek en de moord op Patrice Lumumba met elkaar gemeen? In Soundtrack to a Coup d’État neemt Belgische filmmaker Johan Grimonprez je mee naar 16 februari 1961. Twee jazzmuzikanten, Abbey Lincoln en Max Roach, bestormen de VN Veiligheidsraad en protesteren tegen de moord op Patrice Lumumba, de eerste minister van Congo. Eerdere vergaderingen rond demilitarisatie en dekolonisatie waren al in het water gevallen, tot grote frustratie van Sovjetleider Nikita Chroesjtsjov. De grote dwarsligger, de VS, moeten dringend hun imago opkrikken en zoeken toevlucht in de jazz. Muzieklegendes als Louis Armstrong, Nina Simone, Dizzy Gillespie en Duke Ellington worden als jazz ambassadeurs naar Congo gestuurd om de aandacht af te leiden van verschillende CIA-operaties.

Wide Angle

  • Recensie en regisseurschets door Patrick Duynslaegher
  • Essay i.s.m. met Fantômas
  • Videoessays i.s.m. met Filmscalpel

Deelnemende cinema’s 'Soundtrack to a Coup d'État'

Voorbije On Tour-vertoningen

Poster May December

May December l 16.01

In Todd Haynes' verraderlijke melodrama May December spelen Julianne Moore en Natalie Portman een mysterieus kat-en-muisspel van verleiding, naïviteit en performance.

Dat je de Amerikaanse filmmaker Todd Haynes (Far from Heaven, Carol) niks meer hoeft te leren over acteursregie, sfeerschepping en sappig meta-melodrama wordt opnieuw heerlijk duidelijk in May December, een smakelijk psychodrama dat even cerebraal als verleidelijk oogt. "Het is de complexiteit, de grijze zones, die zo interessant zijn", zegt Elizabeth (Natalie Portman), een actrice die haar carrière naar een hoger niveau wil tillen. Haynes zet de kat bij de melk in dit donkerdere neefje van Carol en laat Elizabeth binnendringen in het leven van Gracie (Julianne Moore), twintig jaar nadat die in de cel belandde omdat ze als dertiger de toen dertienjarige Joe verleidde. De actrice gaat Gracie immers vertolken in een film over het schandaal. Gracie en Joe zijn intussen getrouwd, maar is hun huwelijk gebaseerd op misbruik of romance? Met evenveel plezier als beheersing ensceneert Haynes een flirterig spel tussen disfunctionele personen, alsof Ingmar Bergman zijn campy kantje ontdekt.

Wide Angle

  • Recensie en regisseurschets door Patrick Duynslaegher
  • Essay i.s.m. met Fantômas
  • Videoessays i.s.m. met Filmscalpel
Lempire poster

L'Empire l 20.02

Bruno Dumont, een van de enfants terribles van de Franse cinema, is na het satirische France terug met een heerlijk absurdistische sciencefictionfilm dat enkel kan ontsproten zijn aan het brein van de regisseur van La vie de Jésus, P'tit Quinquin en Ma Loute.

Dat regisseur Bruno Dumont lak heeft aan binnen de lijntjes van genres en "goede smaak" te kleuren, is al lang geen opvallendheid meer. Maar een bizarre, apocalyptische 'space & earth opera' over buitenaardse ridders die van een landelijk kustdorpje in het noorden van Frankrijk hun strijdtoneel maken, nee, dat viel onmogelijk te voorspellen. Ergens tussen zijn vorige films Ma Loute en La vie de Jésus, ergens tussen hemel en aarde, offreert Dumont ons zijn bijtende, wrede en maffe versie van Star Wars, inclusief lightsabers. L'Empire dingt in Berlijn mee naar de Gouden Beer.

Wide Angle

  • Recensie en regisseurschets door Patrick Duynslaegher
  • Essay i.s.m. met Fantômas
Dream Scenario poster

Dream Scenario l 19.03

Sick of Myself-regisseur Kristoffer Borgli laat Nicolas Cage opdraven in een ingenieuze fantasy-horrorkomedie.

De rol van zijn dromen: zo zou je het door Nicolas Cage vertolkte personage Paul Matthews wel kunnen noemen. Hij speelt een kalende, baardige biologieprofessor die bij de verkiezing van Mister Doorsnee losjes zou winnen. Maar op een dag gebeurt er iets vreemds: hij duikt op in een droom van een van zijn dochters. Vervolgens in die van een ex. Tot hij zelfs figureert in de dromen van miljoenen mensen op aarde die nog nooit van de man gehoord hebben. Dream Scenario is het verfrissend creatieve Engelstalige debuut. van de Noorse regisseur Kristoffer Borgli. Na deze film zijn we het helemaal zeker: voor komedies met een grote hoek af ben je bij Borgli aan het juiste adres.

FFG On Tour-screening in samenwerking met Cage of Wonders.

Wide Angle

  • Recensie en regisseurschets door Patrick Duynslaegher
  • Essay i.s.m. met Fantômas
  • Videoessays i.s.m. met Filmscalpel
  • Illustratie door Lisa De Vriese en essay door Silke Bomberna (Cage of Wonders)
Poster Golden Eighties 2024 img Ber B1 1

Golden Eighties l 16.04

Met Golden Eighties waagt Chantal Akerman zich aan een musical vol eighties bubblegum pop.

Als koningin van de slow cinema is een pop-musical misschien het laatste genre dat je verwacht van Chantal Akerman. Met de hulp van “Banana split”-zangeres en popsterretje Lio richt Akerman zich op het grote publiek. In Golden Eighties wordt het paleis van de consumptie - een shoppingcentrum - bevolkt door jonge kapsters, verkopers en hun amoureuze dilemma’s. Driehoeksverhoudingen, affaires en oude liefdes kruisen elkaar in dit muzikale hoekje van Brussel.

Deze Film Fest Gent On Tour avant-première van de nieuwe restauratie van Golden Eighties maakt tevens deel uit van de lancering van Avila, present!, in samenwerking met Cinea, Fondation Chantal Akerman en Cinematek.

Wide Angle

  • Essay i.s.m. met Fantômas
  • Videoessay i.s.m. met Filmscalpel
  • Bezoek Expo Chantal Akerman: Travelling
  • Tekstcollectie Sabzian

Extra activiteiten Chantal Akerman

  • Expo Chantal Akerman: Travelling

    Nog tot 21 juli loopt in Bozar de tentoonstelling Chantal Akerman: Travelling, die het atypische parcours schetst van de Belgische cineaste, schrijfster en kunstenares. Van het prille begin in Brussel tot de Mexicaanse woestijn, van haar allereerste films tot haar laatste installaties in 2015. Dit is de eerste grote tentoonstelling over de Brusselse artieste, met unieke en nooit eerder vertoonde beelden, productie- en werkdocumenten uit haar archief. Je volgt alle etappes van haar carrière doorheen de jaren en plaatsen die Akerman heeft doorkruist en gefilmd. Ze ging er aan de slag met uiteenlopende media als film, televisie, tekst en installatie. Chantal Akerman was een inspiratie voor een hele generatie. Ze blijft een voorbeeld voor heel wat regisseurs en artiesten vandaag. Verwacht je aan een reis vol beelden en archieven – van het burleske tot het tragische, van de intimiteit van een slaapkamer tot de woestijn.

    Meer info

  • Expo Sur le plateau de Golden Eighties

    Vanaf 11 april kan je in Cinema Palace terecht voor een expo met nooit eerder gepubliceerde setfoto's genomen door fotograaf Jen Ber, die Akerman en haar crew vastlegde bij de opnames van Golden Eighties. Met hun poppy en kleurrijk karakter - net als de film zelf - zijn de foto's van een unieke kwaliteit en dienen ze als de perfect hommage aan een minder bekend aspect van Akermans werk, namelijk de vrolijke connectie met popcultuur.

    Cinema Palace

  • Tekstcollectie Sabzian

    Wil je na de FFG On Tour en onze Wide Angle nóg dieper duiken in de figuur en het werk van Chantal Akerman, dan biedt Sabzian een collectie met maar liefst veertien teksten.

    Lees meer

La piscine poster

La Piscine l 21.05

Met La Piscine was regisseur Jacques Deray niet aan zijn proefstuk toe. Met al meerdere misdaadfilms en psychologische thriller op zijn palmares was deze klassieker de film die hem internationale faam bracht.

Het jonge koppel Jean-Paul en Marianne - gespeeld door ex-geliefden Alain Delon en Romy Schneider - gaat er even tussenuit in de villa van een vriend. Samen genieten ze van de zon, het zwembad en elkaar - tot de ex van Marianne, Harry, opdaagt met zijn tienerdochter, Penelope. Harry richt zijn pijlen op Marianne en maakt Jean-Paul het leven zuur. Penelope rebelleert tegen haar vader en zoekt toenadering bij Jean-Paul. Oude en nieuwe frustraties komen bovendrijven en leiden tot moord. Passie, intrige en misdaad vormen de perfecte achtergrond voor een zwoele lenteavond.

Wide Angle

  • Recensie en regisseurschets door Patrick Duynslaegher
  • Essay i.s.m. met Fantômas
  • Videoessays i.s.m. met Filmscalpel

FFG On Tour | seizoen 2023

  • Io capitano, Matteo Garrone

    Gomorrah-regisseur Matteo Garrone volgt in Io capitano twee Senegalese tieners op doortocht van Dakar naar Sicilië. Een hallucinante en huiveringwekkende odyssee door de hoopvolle ogen van de jonge migranten, waaronder de ontdekking Seydou Sarr in zijn acteerdebuut. Zowel Garrone als Sarr vielen in de prijzen op het filmfestival van Venetië.

  • Goodbye, Dragon Inn, Tsai Ming-liang

    De vaak tot de 'slow cinema' gerekende Taiwanese regisseur Tsai Ming-liang kenmerkt zich vanaf zijn debuutfilm Rebels of the Neon God (1992) al door een quasi-documentaire invalshoek gecombineerd met een trage, contemplatieve cameravoering. Goodbye Dragon Inn (2003) is een melancholische film over de sluiting van een cinema in Taipei. Alles wat zich tijdens een filmvertoning normaal gezien in de marge bevindt, wordt nu onder een vergrootglas gelegd. Van het ratelen van de filmprojector tot de zweetsokken van de bezoeker naast je. Via al die kleinigheden viert de film de collectieve belevenis van filmkijken.

    Wide Angle dossier

    • Tsai Ming-liang geschetst door Patrick Duynslaegher
    • Essay door Michaël Van Remoortere i.s.m. Fantômas
    • Essay door Daphné De Weirt
    • Podcast gehost Tim Maerschand i.s.m. Urgent.fm

    lees de Wide Angle

  • Ghost Dog: The Way of the Samurai, Jim Jarmusch

    Al sinds de jaren '80 is Jim Jarmusch één van de boegbeelden van de Amerikaanse indiefilm. Met zijn doorbraakfilm Stranger than Paradise (1984), een trage roadmovie, bewees hij van begin af aan al weinig interesse te hebben in plot of actie. Ghost Dog (1999), een mix van een samoeraifilm en gangsterepos begeleid door 90's hiphop, is meer toegankelijk dan zijn vroege werk, maar tegelijk een typische Jarmusch gekenmerkt door lange camerabewegingen en een diepzinnige protagonist.

    Wide Angle dossier

    • Jim Jarmusch geschetst door Patrick Duynslaegher
    • Achtergrond bij de muziek door Tim Maerschand

    lees de Wide Angle

  • All the Beauty and the Bloodshed, Laura Poitras

    Laura Poitras wist met haar vorige politiek geëngageerde documentaires, waaronder My Country, My Country (2007) en Citizenfour (2014), al een straffe reputatie op te bouwen. Met All the Beauty and the Bloodshed (2022) verlegt ze haar lens naar een andere kunstenaar, namelijk de baanbrekende fotografe Nan Goldin. Poitras portretteert Goldin als een kunstenaar voor wie haar werk zowel een politiek wapen als vorm van traumaverwerking is.

    Wide Angle dossier

    • Historische achtergrond door Patrick Duynslaegher
    • Essay door Bart Versteirt in samenwerking met Fantômas
    • Essay door Shauni De Gussem
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton & Tim Maerschand - in samenwerking met Urgent.fm
    • Video-essays rondom All the Beauty and the Bloodshed - gecureerd door David Verdeure van Filmscalpel

    lees de Wide Angle

  • La double vie de Véronique, Krzysztof Kieślowski

    In de jaren 70 studeerde Kieślowski af aan de Poolse filmschool in Łódź (waar onder andere ook Roman Polanski op de schoolbanken zat) en begon hij met het maken van documentaires. Daar bleef het echter niet bij: de Poolse regisseur schakelde over naar fictie waar hij diep filosofische films maakte over de meest innerlijke gedachten en emoties van mensen. La double vie de Véronique, misschien wel het hoogtepunt uit zijn carrière, gaat over de mystieke band tussen de Poolse Weronika en de Franse Véronique.

    Wide Angle dossier

    • Essay door professor Poolse taal- en letterkunde Kris Van Heuckelom
    • Regisseur Krysztof Kieślowski in context geplaatst door Patrick Duynslaegher
    • Essay door Shauni De Gussem in samenwerking met Fantômas
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton & Tim Maerschand - in samenwerking met Urgent.fm
    • Video-essays over Kieślowski door Cristina Álvarez López en Adrian Martin - gecureerd door David Verdeure van Filmscalpel

    lees de Wide Angle

  • The Whale, Darren Aronofsky

    Regisseur Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, Black Swan) tekent met The Whale voor een fenomenale comeback van acteur Brendan Fraser (Crash, The Mummy Trilogy). Het zowel hartverwarmende als hartverscheurende drama portretteert een vader (Brendan Fraser), een teruggetrokken leraar, die contact probeert te maken met zijn vervreemde tienerdochter, vertolkt door rising star Sadie Sink (Stranger Things). Verwacht je aan een ontroerend portret van een man die zijn leven opnieuw betekenis wil geven.

    Wide Angle dossier

    • Regisseur Darren Aronofsky geschetst door Patrick Duynslaegher
    • Essay door Silke Bomberna
    • Essay door Michaël Van Remoortere - in samenwerking met Fantômas
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton & Tim Maerschand - in samenwerking met Urgent.fm
    • Video-essays over Darren Aronofsky samengesteld door David Verdeure van Filmscalpel

    lees de Wide Angle

  • Alcarràs, Carla Simón

    Felix Timmermans schreef ooit "Ik ben maar een arme boer (...), toch is het boerenleven het schoonste leven dat er bestaat". En geef hem maar eens ongelijk wanneer je de zonovergoten velden in het Catalaanse dorpje Alcarràs ziet in de gelijknamige film van Carla Simón. Alleen dreigt daar de boerenfamilie Solé haar boomgaard en thuis te verliezen na er generaties lang perziken te hebben geteeld. Simón is er trouwens zelf opgegroeid, bij haar oom in een familie van perzikentelers en put uit haar eigen jeugdverhalen. Alcarràs, nog maar de tweede langspeler van de cineast, won de Gouden Beer op het filmfestival van Berlijn en is een zomers, bitterzoet portret van een familie - en met hen een gehele levenswijze.

    Wide Angle dossier

    • Recensie door Patrick Duynslaegher
    • Essay - door Boet Meijers - in samenwerking met Fantômas
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton & Tim Maerschand - in samenwerking met Urgent.FM

    lees de Wide Angle

FFG On Tour | seizoen 2022

  • Un beau matin, Mia Hansen-Løve

    In Un beau matin, haar achtste film, regisseert Mia Hansen-Løve steractrice Léa Seydoux. Un beau matin is het portret van Sandra, een jonge weduwe en moeder, op een transitiepunt in haar leven. Worstelend met de repercussies van de zorg van haar vader, een filosofieprofessor op rust die lijdt aan een zeldzame vorm van dementie, kent ze tegelijk een renaissance in de liefde. Sandra woont samen met haar dochtertje in een kleine Parijse studio en gelooft dat haar liefdesleven voorbij is. Tot ze Clément, een oude vriend, tegen het lijf loopt en een passionele affaire begint.

    Wide Angle dossier

    • Context door Patrick Duynslaegher
    • Essay - door Bart Versteirt - in samenwerking met Fantômas
    • Recensie door Joséphine Vandekerckhove
    • Video-essays gecureerd door David Verdeure - in samenwerking met Filmscalpel.com
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton & Tim Maerschand - in samenwerking met Urgent.FM

    lees de Wide Angle

  • Triangle of Sadness, Ruben Östlund

    Triangle of Sadness is de nieuwste scherpzinnige satire en pijnlijke vingerwijzing van de Zweedse filmmaker Ruben Östlund, die er in mei op het filmfestival van Cannes zijn tweede Gouden Palm mee won. Als geen ander fileert Östlund onze cynische samenleving - gestoeld op klassenverschillen en weet hij de elite in zijn geprivilegieerde ivoren toren oncomfortabel te doen schuifelen. Een frontale aanval op ons kapitalistische systeem en een Gouden Palm-winnaar die het bladgoud van onze maatschappij schraapt.

    Wide Angle dossier

    • Essay door Alexander De Man
    • Essay door Bjorn Gabriels - in samenwerking met Fantômas
    • Video-essays - door David Verdeure - in samenwerking met Filmscalpel.com
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton en Tim Maerschand - in samenwerking met Urgent.FM
    • Interview met Ruben Östlund door Bo Alfaro Decreton

    lees de Wide Angle

  • Il buco, Michelangelo Frammartino

    il buco (it) • het gat (nl)
    Het 'gat' uit de titel ziet er niet veel meer uit dan een gat in de grond. Maar in Michelangelo Frammartino's derde film schuilt daaronder wel het Abisso del Bifurto, met zijn bijna 700 meter een van de diepste grotten in Europe. In 1961 besliste een groep speleologen om deze grot in Cherciara di Calabria in kaart te brengen. Dat lijkt een onspectaculair onderwerp, maar Frammartino - die evenzeer oog heeft voor het landelijke Italië - vat het in adembenemende beelden en maakte een uitgebalanceerd, minimalistisch filmgedicht. En dat was geen sinecure in een grot waarvan de wanden nog nooit zijn gestreeld door het daglicht. Cinema in zijn puurste vorm.

    Wide Angle dossier

    • Recensie door Patrick Duynslaegher
    • Essay door Anke Brouwers
    • Essay door Bjorn Gabriels - in samenwerking met Fantômas
    • Video-essays - door David Verdeure - in samenwerking met Filmscalpel.com
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton en Tim Maerschand - in samenwerking met Urgent.FM

    lees de Wide Angle

  • Tokyo Story, Yasujiro Ozu

    In Yasujirō Ozu's Tokyo Story wonen de gepensioneerde Shukishi en Tomi Hirayama samen met hun jongste, ongehuwde dochter op het Japanse platteland. Als ze besluiten hun kinderen in Tokyo en Osaka op te zoeken, draait het bezoek uit op een teleurstelling. Koichi en Shige blijken zo druk met zichzelf en hun eigen gezin, dat ze geen tijd voor hun ouders hebben. Ontgoocheld reist het echtpaar terug naar huis. Als Tomi onderweg ziek wordt, is het de beurt aan de kinderen om de lange reis af te leggen.

    Wide Angle dossier

    • Recensie door Patrick Duynslaegher
    • Context door Tim Deschaumes
    • Persoonlijk essay - door Bart Versteirt - in samenwerking met Fantômas
    • Video-essay - door David Verdeure - in samenwerking met Filmscalpel.com
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton en Tim Maerschand - in samenwerking met Urgent.FM

    lees de Wide Angle

  • Vortex, Gaspar Noé

    Na zijn uitzinnige films vol seks, drugs en geweld verrast Gaspar Noé met Vortex, een film over liefde in tijden van dementie. En dat volledig in split screen.

    Wide Angle dossier

    • Recensie en context door Patrick Duynslaegher en Charlotte Timmermans
    • Literair essay - door Inge Coolsaet - in samenwerking met Fantômas
    • Essay over 'lichaam & geest' in de films van Gaspar Noé - door Sven Hollebeke
    • Video-essay - door David Verdeure - in samenwerking met Filmscalpel.com
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton en Tim Maerschand - in samenwerking met Urgent.FM

    lees de Wide Angle

  • A Chiara, Jonas Carpignano

    Na eerdere vluchtelingen en de Roma in Calabrië belicht te hebben, sluit regisseur Jonas Carpignano zijn trilogie over de Zuid-Italiaanse regio af met een portret van een meisje dat haar vaders dubbelleven ontdekt.

    Wide Angle dossier

    • Recensie en context door Patrick Duynslaegher
    • Literair essay - door Hanne Schelstraete - in samenwerking met Fantômas
    • Video-essay - door Chiara Grizzaffi en Astrid Ardent - in samenwerking met Filmscalpel.com
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton en Tim Maerschand, inclusief interview met Jonas Carpignano - in samenwerking met Urgent.FM

    lees de Wide Angle

  • Drive My Car, Ryûsuke Hamaguchi

    Voor de On Tour van februari pakt FFG uit met Ryûsuke Hamaguchi's grandioze meesterwerk Drive My Car. De film werd in Cannes bedolven onder de lof en won er ook de prijs voor beste scenario. Drive My Car is gebaseerd op een kortverhaal van Haruki Murakami en volgt een theateracteur en -regisseur die ermee instemt om een stuk op te voeren in Hiroshima. Voor deze gelegenheid krijgt hij een jonge vrouwelijke chauffeur toegewezen die zich voornamelijk stilhoudt.

    Wide Angle dossier

    • Recensie en context door Patrick Duynslaegher
    • Murakami & Hamaguchi - Luk Van Haute
    • Literair essay door Michaël van Remoortere - in samenwerking met Fantômas
    • Podcast gehost door Bo Alfaro Decreton en Tim Maerschand - in samenwerking met Urgent.FM

    lees de Wide Angle

Dit zijn alle mogelijke deelnemende cinema’s voor FFG On Tour

  • Studio Skoop

    Studio Skoop
    Sint-Annaplein 63
    9000 Gent
    studioskoop.be

  • Sphinx Cinema

    Sphinx Cinema
    Sint-Michielsbrug 3
    9000 Gent
    sphinx-cinema.be

  • Studio Geel

    Studio Geel
    Werft 1
    2440 Geel
    studio-geel.be

  • The Roxy Theatre

    The Roxy Theatre
    Pieter Vanhoudtstraat 39
    3582 Beringen
    theroxytheatre.be

  • Cinema Zed

    Cinema Zed
    Andreas Vesaliusstraat 9C
    3000 Leuven
    cinemazed.be

  • CC Binder

    CC Binder
    Forum 9
    2870 Puurs
    ccbinder.be

  • Flagey

    Flagey
    Heilig Kruisplein
    1050 Brussel
    flagey.be

  • CC Jan Tervaert

    CC Jan Tervaert
    Kaaiplein 34
    9220 Hamme
    jantervaert.be

  • CC Evergem - Cinema Westside

    CC Evergem - Cinema Westside
    Weststraat 31
    9940 Evergem
    cultuurcentrumevergem.be

  • CC Zoetegem

    CC Zoetegem
    Hospitaalstraat 18
    9620 Zottegem
    cczoetegem.be

  • CC Ter Dilft

    CC Ter Dilft
    Sint-Amandsesteenweg 41-43
    2880 Bornem
    terdilft.be

  • Leietheater

    Leietheater
    Brielstraat 8
    9800 Deinze
    leietheater.be

  • Netwerk Aalst

    Netwerk Aalst
    Houtkaai 15
    9300 Aalst
    netwerkaalst.be

  • Cinema Lumière Antwerpen

    Cinema Lumière Antwerpen
    Lakenstraat 14
    2000 Antwerpen
    lumiere-antwerpen.be

  • Cinema Lumière Brugge

    Cinema Lumière
    Sint-Jacobsstraat 36
    8000 Brugge
    lumierecinema.be

  • Cinema Lumière Mechelen

    Cinema Lumière Mechelen
    Frederik de Merodestraat 28
    2800 Mechelen
    lumiere-mechelen.be

  • Cinema Cartoon's Antwerpen

    Cinema Cartoon's
    Kaasstraat 4/6
    2000 Antwerpen
    cinemacartoons.be