12 23 okt. '21
Hellhole, FFG On Tour

Film Fest Gent On Tour

Elke maand laat Film Fest Gent je genieten van een avant-première.

Bas Devos en Patrick Duynslaegher, FFG On Tour

Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de nieuwste films van markante filmmakers.

Je krijgt niet zomaar de film te zien. Op alle locaties leidt filmkenner Patrick Duynslaegher samen met een regisseur of gastspreker de film in. Live of via een video-introductie.

Je kan de voorstellingen bijwonen in bioscopen en culturele centra in Vlaanderen.

Film Fest Gent On Tour 21.09

Onze volgende Film Fest Gent On Tour stelt het magnifieke Tout s'est bien passé van François Ozon voor. Ontdek deze film in alle deelnemende bioscopen en culturele centra in Vlaanderen.

Tout sest bien passe

Dit zijn de deelnemende cinema’s voor FFG On Tour

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.