09 20 okt. '24
A Chiara 4

Wide Angle: Jonas Carpignano

Bij elke On Tour-vertoning maken we een Wide Angle, waarmee we dieper ingaan op de film, de maker, de thema's en meer. Dankzij teksten en video in verschillende vormen, van verschillende auteurs én dankzij een gloednieuwe podcast. Ontdek onze Wide Angle over A Chiara van Jonas Carpignano en dompel je onder in de wereld van de regisseur.
A Chiara 3

A Chiara van Jonas Carpignano

Na eerdere vluchtelingen en de Roma in Calabrië belicht te hebben, sluit regisseur Jonas Carpignano zijn trilogie over de Zuid-Italiaanse regio af met een portret van een meisje dat haar vaders dubbelleven ontdekt.

Podcast

De Wide Angle-podcast wordt gehost door Bo Alfaro Decreton & Tim Maerschand en komt tot stand in samenwerking met de Gentse stadsradio Urgent.fm. Montage en techniek worden verzorgd door Antonio Verschooris, soundbites door Seppe Destoop. De tweede aflevering brengt gasten Patrick Duynslaegher, Hanne Schelstraete (Fantômas) en David Verdeure (Filmscalpel.com) rond de tafel. In het tweede deel (41:00) hoor je Carpignano zelf aan het woord in een interview afgenomen door journaliste Ine Roox (De Standaard, NRC Handelsblad).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?