10 21 okt. '23
172c9c04 4c56 4d3c 8de1 fdf61a5de432

Margarita Maximova

Sway A Way (Sway A Way)

Courtisane: Selection 12' - 2020 - Formaat: DCP
Regisseur: Margarita Maximova
In Sway A Way, worden de beelden van een smartphone die uit een vliegtuig valt, of van GoPro camera’s die verloren in een oceaan drijven, door rivieren tuimelen of opgepikt worden door vogels, samengebracht in een filmische draaikolk.
In Sway A Way, worden de beelden van een smartphone die uit een vliegtuig valt, of van GoPro camera’s die verloren in een oceaan drijven, door rivieren tuimelen of opgepikt worden door vogels, samengebracht in een filmische draaikolk. Camera’s die van hun GoPro helden worden gescheiden, veranderen de ‘ik’ in een machine, het verloren mechanische oog wordt de bestuurder van de losgeslagen blik. De desoriënterende cinematografie wordt op zo’n manier opgestuwd door Joeri Bultheel’s atmosferische soundtrack, dat het lijkt op wat gebeurd zou zijn als Jean Painlevé Crittercams had om zijn surreële, Neo-Zoölogische drama’s te maken.

Image gallery

172c9c04 4c56 4d3c 8de1 fdf61a5de432

Generiek

Regisseur

Margarita Maximova

Meer informatie

Productielanden

België

Jaar

2020

Technische gegevens

Formaat
DCP

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.