10 21 okt. '23
Fad68376 faf9 4c6f 8f86 d8795c1534c1

Graeme Arnfield

Pervading Animal

Courtisane: Selection 30' - 2021 - Taal: Engels - Formaat: DCP
Regisseur: Graeme Arnfield
Terwijl hij de uiterste grenzen van een gesatureerd beeld opzoekt vertelt Graeme Arnfield het vergeten en ongewone verhaal van AIDS, een van de eerste voorbeelden van ‘ransomware’.
Terwijl hij de uiterste grenzen van een gesatureerd beeld opzoekt vertelt Graeme Arnfield het vergeten en ongewone verhaal van AIDS, een van de eerste voorbeelden van ‘ransomware’. Het computervirus werd geschreven door de bioloog Dr. Joseph Popp met een code die gemodelleerd was op hoe HIV zich in een menselijk lichaam verspreidt. Werkend met een brede keur aan digitaal gemanipuleerde ‘found footage’, onderzoekt Arnfield de nalatenschap van het virus van Popp en maakt verrassende links met de Amerikaanse invasie van Panama, de bouw van een vlinderserre in New York en de esthetiek van vroege digitale kunst.

Image gallery

Fad68376 faf9 4c6f 8f86 d8795c1534c1

Generiek

Regisseur

Graeme Arnfield

Meer informatie

Taal

Engels

Productielanden

Verenigd Koninkrijk

Jaar

2021

Technische gegevens

Formaat
DCP

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.