11 22 okt. '22
9aefbc70 eb06 451e b67d 18a93b2acf60

Sílvia das Fadas

Luz, Clarão, Fulgor — Augúrios para um Enquadramento Não Hierárquico e Venturoso (Light, Blaze, Fulgor — Auguries for a Non-hierarchical Framing and Flourishing)

Courtisane: Selection 85' - 2021 - Taal: Engels - Formaat: 16mm
Regisseur: Sílvia das Fadas
De anarchist António Gonçalves Correia en zijn experimenten met communes vormden de inspiratiebron voor Light, Blaze, Fulgor — Auguries for a Non-hierarchical Framing and Flourishing.
vr 22 okt.
13:00
Sphinx 3

De anarchist António Gonçalves Correia en zijn experimenten met communes – eerst de Comuna da Luz (De Commune van het Licht) in Vale de Santiago/Odemira (1917-18), daarna de Comuna Clarão (De Gloeiende Commune) in Albarraque/Sintra (1926) – vormden de inspiratiebron voor Light, Blaze, Fulgor — Auguries for a Non-hierarchical Framing and Flourishing. Deze expanded film, die doorheen verschillende versies van gedaante verandert, anticipeert een de-hiërarchisering van het kijken en probeert tegelijkertijd een pedagogie van land en convivialiteit in de bioregio Alentejo aan te reiken.

In de aanwezigheid van Sílvia das Fadas

Image gallery

9aefbc70 eb06 451e b67d 18a93b2acf60

Generiek

Regisseur

Sílvia das Fadas

Meer informatie

Taal

Engels

Productielanden

Oostenrijk, Duitsland, Portugal

Jaar

2021

Technische gegevens

Formaat
16mm

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.