11 22 okt. '22
2ea082f4 71a6 4ef9 be81 15cb540c18f0

Frederick Wiseman

City Hall (City Hall)

Courtisane: Selection 275' - 2020 - Taal: Engels - Formaat: DCP
Regisseur: Frederick Wiseman
Het besturen van een stad raakt aan bijna elk aspect van onze levens. De meesten onder ons zijn zich niet bewust van de verschillende verleende diensten, of ervaren die als vanzelfsprekend. City Hall toont de inspanningen van het stadsbestuur om deze essentiële diensten te verlenen.
do 21 okt.
19:00
MIRY
Het besturen van een stad raakt aan bijna elk aspect van onze levens. De meesten onder ons zijn zich niet bewust van de verschillende verleende diensten, of ervaren die als vanzelfsprekend. Politie, brandweer, sanitaire voorzieningen, veteranenzaken, ouderenzorg, parken, het verlenen van vergunningen voor verschillende professionele activiteiten, het bijhouden van geboorte-, huwelijks- en sterftegegevens en honderden andere activiteiten ondersteunen de inwoners en bezoekers van Boston. City Hall toont de inspanningen van het stadsbestuur om deze essentiële diensten te verlenen. De film portretteert ook de veelheid aan manieren waarop de stadsdiensten in maatschappelijk debat treden met de burgers van Boston. Burgemeester Walsh en zijn administratie worden getoond terwijl ze een aantal beleidsprioriteiten zoals raciale gelijkheid, betaalbaar wonen, klimaatactie en dakloosheid aanpakken.

Image gallery

2ea082f4 71a6 4ef9 be81 15cb540c18f0

Generiek

Regisseur

Frederick Wiseman

Meer informatie

Taal

Engels

Productielanden

Verenigde Staten van Amerika

Jaar

2020

Technische gegevens

Formaat
DCP

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.