09 20 okt. '24
2ea082f4 71a6 4ef9 be81 15cb540c18f0

Frederick Wiseman

City Hall (City Hall)

Editie 2021
275' - 2020 - Taal: Engels
Regisseur: Frederick Wiseman
Het besturen van een stad raakt aan bijna elk aspect van onze levens. De meesten onder ons zijn zich niet bewust van de verschillende verleende diensten, of ervaren die als vanzelfsprekend. City Hall toont de inspanningen van het stadsbestuur om deze essentiële diensten te verlenen.
Het besturen van een stad raakt aan bijna elk aspect van onze levens. De meesten onder ons zijn zich niet bewust van de verschillende verleende diensten, of ervaren die als vanzelfsprekend. Politie, brandweer, sanitaire voorzieningen, veteranenzaken, ouderenzorg, parken, het verlenen van vergunningen voor verschillende professionele activiteiten, het bijhouden van geboorte-, huwelijks- en sterftegegevens en honderden andere activiteiten ondersteunen de inwoners en bezoekers van Boston. City Hall toont de inspanningen van het stadsbestuur om deze essentiële diensten te verlenen. De film portretteert ook de veelheid aan manieren waarop de stadsdiensten in maatschappelijk debat treden met de burgers van Boston. Burgemeester Walsh en zijn administratie worden getoond terwijl ze een aantal beleidsprioriteiten zoals raciale gelijkheid, betaalbaar wonen, klimaatactie en dakloosheid aanpakken.

Image gallery

2ea082f4 71a6 4ef9 be81 15cb540c18f0

Generiek

Regisseur

Frederick Wiseman

Meer informatie

Taal

Engels

Productielanden

Verenigde Staten van Amerika

Jaar

2020

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?