11 22 okt. '22
C406e6bd f1d1 4561 acf1 eb46cf40da8c

Sarah Pucill

Stages of Mourning

Courtisane: Artist in Focus - Sandra Lahire 19' - 2003 - Formaat: 16mm
Regisseur: Sarah Pucill
Via een performance voor de camera benader ik het verwerken van het verlies van mijn partner Sandra Lahire als een ritueel. (Sarah Pucill)
za 23 okt.
22:30
Paddenhoek

Via een performance voor de camera benader ik het verwerken van het verlies van mijn partner Sandra Lahire als een ritueel. Een rouwtraject dat deze opvoering voor mezelf en de camera / het publiek belichaamt. De film verkent de relatie tussen de hallucinatorische kracht van het fantoom van het geheugen en het fantoom dat ingebed is in fotografie, film, video. (Sarah Pucill)

In aanwezigheid van Sarah Pucill

Image gallery

C406e6bd f1d1 4561 acf1 eb46cf40da8c

Generiek

Regisseur

Sarah Pucill

Meer informatie

Productielanden

Verenigd Koninkrijk

Jaar

2003

Technische gegevens

Formaat
16mm

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.