World soundtrack awards
Film Fest Gent - UPDATE: coronavirus in België

UPDATE: coronavirus in België

Om de verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen, annuleert Film Fest Gent alle activiteiten die ze in maart en april zou organiseren (FFG One Shot Cinema: 'Le Livre d'image' + 'Domino', FFG On Tour 'Beanpole' en 'The Painted Bird' en de FFG Talkies. We onderzoeken of we deze activiteiten op een later tijdstip kunnen laten doorgaan. We houden je op de hoogte. De voorbereidingen voor de 47ste editie van het festival (13 > 24 oktober 2020) gaan intussen onverminderd voort.

Film Fest Gent - MOOOV digitaal en op FFG2020 en FFO2021

MOOOV digitaal en op FFG2020 en FFO2021

MOOOV, het festival dat elk jaar eind april een platform biedt aan de beste wereldfilms van het moment, moet het in deze tijden van corona noodgedwongen over een andere boeg gooien. Het festival gaat door in een digitale vorm, mét oog voor interactiviteit. Daarnaast zal er een apart programma komen op Film Fest Gent in oktober 2020 en tijdens het Filmfestival van Oostende in januari 2021.

Film Fest Gent - New releases: nu niet in de zalen, wel via #FFGOnDemand

New releases: nu niet in de zalen, wel via #FFGOnDemand

Een cinema-ervaring kunnen we je in deze tijden van corona niet bieden, maar de recente releases hoef je daarom nog niet te missen! Met onze selectie 'New Releases' kan je via #FFGOnDemand nu kijken naar de films die je in andere tijden nu in de zalen zou treffen. We selecteerden de beste titels, die veelal ook op FFG2019 stonden.

Bekijk de selectie  

Film Fest Gent - Beluister FFG Talkies via jouw favoriete podcastplatform

Beluister FFG Talkies via jouw favoriete podcastplatform

Jammer genoeg zal Film Fest Gent ook in april noch in mei een FFG Talkies kunnen opzetten door de coronacrisis. Laat het een uitgelezen moment zijn om je favoriete FFG Talkies te herbeluisteren via jouw favoriete podcastapp: ze zijn nu te vinden via Spotify, Google Podcast en Apple Podcast!

Lees meer over de FFG Talkies  

#FFGENT updates

Online communicatie door Lavagraphics