World soundtrack awards
Film Fest Gent - Film Fest Gent onthult campagnebeeld voor 47ste corona-proof editie

Film Fest Gent onthult campagnebeeld voor 47ste corona-proof editie

Op ruim vier maanden van het festival verwijderd, lost Film Fest Gent het campagnebeeld van zijn 47ste editie: dit jaar gaat het om een dubbelportret van filmicoon Romy Schneider en Duits acteur August Diehl. Zij knipogen naar de focus op Duitse cinema in het festivalprogramma van dit jaar. De festivaleditie in oktober zal er een zijn waarbij de veiligheid voorop zal staan en waarbij rekening zal worden gehouden met de op dat moment geldende maatregelen tegen het coronavirus.

Lees meer  

Film Fest Gent - UPDATE Covid-19: Film Fest Gent 2020 gaat door

UPDATE Covid-19: Film Fest Gent 2020 gaat door

De voorbereidingen voor de 47ste editie van het festival (13 > 24 oktober 2020) gaan, ondanks de onzekerheid rond Covid-19, onverminderd voort. Het FFG-team werkt op dit moment hard aan verschillende scenario's waarbij we steeds de best mogelijke festivalervaring zullen kunnen aanbieden. Ook de 20ste verjaardagseditie van de World Soundtrack Awards kan doorgaan. De jaaractiviteiten die Film Fest Gent dit voorjaar zou organiseren, zijn geschrapt. Volg onze kanalen en we houden je zeker op de hoogte.

Lees het FFG statement  

Film Fest Gent - REMINDER: Early Bird Tarief

REMINDER: Early Bird Tarief

Tot 31 mei genieten filmmakers en producenten van het voordelige early bird tarief. Indienen voor de 47e editie van het filmfestival dat in oktober 2020 zal plaatsvinden kan dus nog steeds, tem. 1 augustus 2020.

Indienen  

Film Fest Gent - Film Fest Gent vangnet voor ‘For Sama’

Film Fest Gent vangnet voor ‘For Sama’

In deze barre coronatijden tonen de filmfestivals van Gent en Oostende zich solidair met het aan wereldfilms gewijde MOOOV dat op 21 april afgeslankt en digitaal van start gaat. Film Fest Gent biedt alvast een vangnet voor de documentaire ‘For Sama’, de openingsfilm van MOOOV.

Lees meer   

#FFGENT updates

Online communicatie door Lavagraphics