12 23 okt. '21
Ffg hero v4

Film Fest Gent 2021

48ste Film Fest Gent focust op Griekse cinema

Wil je meewerken aan FFG2021?

Wil jij samen met ons van FFG2021 een fantastische editie maken? Neem dan een kijkje op onze Vrijwilligers & Jobs-pagina en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons festivalteam.

Vrijwilligers
Max Richter horizontal Photo Credit Mike Terry

Max Richter eregast op 21ste World Soundtrack Awards

Op 23 oktober zullen de World Soundtrack Awards, de filmmuziekprijzen, uitgereikt worden in de Opera van Gent. De wereldvermaarde componist Max Richter - bekend van onder meer scores voor Mary Queen of Scots, HBO's The Leftovers, Waltz with Bashir, de topserie My Brilliant Friend, Ad Astra etc. - komt naar Gent en zal een speciaal WSA concertprogramma samenstellen met Brussels Philharmonic en Dirk Brosse. Tickets zijn nu beschikbaar.

Koop tickets Lees meer
VIDEODROOM banner homepage 2021

FFG en Voo?uit onthullen VIDEODROOM 2021

Op FFG2021 is er ook opnieuw een nieuwe editie van VIDEODROOM. Geniet van enkele exclusieve avonden die live muziek en film samenbrengen. Tickets zijn nu beschikbaar.

Ontdek het programma

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.