12 23 okt. '21
Ffg hero v4

Film Fest Gent 2021

48ste Film Fest Gent focust op Griekse cinema
FFG Talkies Marc Boonen Talkie Bas Devos horizontal

Herbekijk de FFG Talkies met Marc Boonen

Artistiek directeur van MOOOV Marc Boonen mocht het in de FFG Talkies van juni hebben over vijf van zijn favoriete films. Het werd een lange en fijne babbel over films van over de hele wereld en de positie van MOOOV binnen het filmlandschap.

Bekijk
LA Award liggend 1 kopie 2

World Soundtrack Awards 2021 eren Eleni Karaindrou

Op 23 oktober zullen de World Soundtrack Awards, de filmmuziekprijzen, uitgereikt worden in de Opera van Gent. De Griekse componiste Eleni Karaindrou zal de Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen en ook zelf het orkest vergezellen. Tickets zijn nu beschikbaar.

Koop tickets Lees meer

FFG Highlights

Wil je meewerken aan FFG2021?

Wil jij samen met ons van FFG2021 een fantastische editie maken? Neem dan een kijkje op onze Vrijwilligers & Jobs-pagina en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons festivalteam.

Vrijwilligers

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.