World soundtrack awards
Film Fest Gent - Word lid van de Explore Zone Jury!

Word lid van de Explore Zone Jury!

Maak kans om te beslissen wie de volgende winnaar van de Explore Zone Award wordt en maak kans om als Stu Bru-filmreporter verslag uit te brengen van jouw avontuur!

Grijp hier je kans  

Film Fest Gent - Sir Alan Parker: gedreven regisseur met uitdagende films

Sir Alan Parker: gedreven regisseur met uitdagende films

Film Fest Gent herdenkt de overleden Sir Alan Parker die in 2015 juryvoorzitter was op onze 42ste editie. Een humaan, gedreven regisseur, onovertroffen vakman met uitdagende, blijvende films als Midnight Express, Birdy, Mississippi Burning en Evita.

LEES MEER  

Film Fest Gent - WSA2020 gaat online!

WSA2020 gaat online!

De 20ste verjaardag van de World Soundtrack Awards vieren we online! En daar kan iedereen bij zijn: via een livestream zal je de prijsuitreiking - vanuit Kinepolis Gent - en het concert wereldwijd gratis kunnen volgen. Onze gasten zijn niet van de minsten: Alexandre Desplat - die 5x de #WSAward voor Film Composer of the Year won - en Gabriel Yared - ook eregast bij de allereerste editie van de WSA in 2001 - tekenen present. Ook Michael Abels, Discovery of the Year 2019, komt naar Gent!

Registreer om de livestream op 24 oktober te volgen  

Film Fest Gent - Stil je filmhonger met Film Fest Gent-winnaars

Stil je filmhonger met Film Fest Gent-winnaars

Bij de heropening van de bioscopen staan ‘Monos’ en ‘Öndög’, twee prijswinnaars van Film Fest Gent prominent op de voorgrond. Kom uit je kot en stil naast je huidhonger ook je filmhonger.

Lees meer  

#FFGENT updates

Online communicatie door Lavagraphics