12 23 okt. '21

The Tsugua Diaries

Filmtip 19.10

FFG Highlights

In beeld

Herbeleef elke festivaldag door de lens van onze fotografen.

Foto's
Q&A Annette

North Sea Port Publieksprijs

Bekijk de tussenstand van de Publieksprijs.

Top 10
Publieksprijs

Portretten

Onze fotograaf neemt van alle gasten een officieel festivalportret.

Bekijk de portretten
Portret Laurent Garnier (DJ)

Secties: Focus on Greek Cinema

Vind je weg door ons programma via de verschillende secties. In de sectie In Gala & Specials geniet je van avant-premières van de grootste releases!

Ontdek alle secties
Moon 66 Questions

Kortfilm 'Z Bratem'

"We zorgden ervoor dat elke scene met de broers een spel werd, of zelfs een competitie."

Interview
Mattias Bavré

Familiedag

Jonge filmfans! Kom op zondag 17.10 naar de Kidsproof Familiedag en ontdek het FILMLAB.

Ontdek de films
Kidsproof

Tag: Belgian Cinema Today

Vind je weg door het programma aan de hand van onze Tags! Speciaal voor de avonturiers. Verwacht je aan uitdagende cinema die normativiteit naast zich neerlegt.

Ontdek alle Tags
Dealer

Koop je 5- of 10-rittenkaart!

Neem je vrienden mee naar de film! Eén keer met vijf of tien, of tien keer allen. En alles tussenin. Bij aankoop van een 5- of 10-rittenkaart krijg je er online speeltegoed ter waarde van € 2,5 van EuroMillions bovenop.

Rittenkaart 10 witte achtergrond

Talks

Ook dit jaar zakken heel wat interessante gasten af naar Gent: het perfecte moment om hen een microfoon voor te schotelen. Tijdens de Talkies - de dagelijkse talkshow van Film Fest Gent in het Film Fest Café - en de verschillende Director's Talks en Composer's Talks laten we regisseurs, auteurs, componisten en cinematografen aan het woord.

WSA industry talk nicholas britell

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.