11 22 okt. '22
7b1939c9 203e 414f b76f 21356eb92f92

Jean-Claude Rousseau

Chansons d’amour (Love Songs)

Courtisane: Artist in Focus - C.W. Winter & Anders Edström 8' - 2016 - Formaat: Other
Regisseur: Jean-Claude Rousseau
Rousseau zet hier zijn onderzoek verder naar wat het al dan niet waard is om een beeld, een scène of een film te zijn. Een zelfportret waarvan de suspens voortkomt uit het spanningsveld tussen deze vragen. Een film die het bijna-niets durft te verkennen.
zo 24 okt.
10:30
Paddenhoek
Rousseau zet hier zijn onderzoek verder naar wat het al dan niet waard is om een beeld, een scène of een film te zijn. Een zelfportret waarvan de suspens voortkomt uit het spanningsveld tussen deze vragen. Alleen in een hotelkamer. Zicht op een bescheiden zwembad. Besluiteloosheid over een hemd. Een beweging van licht naar halfschaduw naar schaduw. En dan weer terug. Presque rien. Een film die het bijna-niets durft te verkennen. En er met zijn buitengewone fotografische economie uit terugkeert met ontroerende beloningen. (C.W. Winter)

Image gallery

7b1939c9 203e 414f b76f 21356eb92f92

Generiek

Regisseur

Jean-Claude Rousseau

Meer informatie

Productielanden

Frankrijk

Jaar

2016

Technische gegevens

Formaat
Other

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.