10 21 okt. '23
6b717b91 3bc4 45ce 94b8 b24f2b13e91c

Jocelyne Saab

Beyrouth, jamais plus (Beirut, Never Again)

Courtisane: Out of the Shadows 35' - 1976 - Taal: Arabisch, Frans - Formaat: Other
Regisseur: Jocelyne Saab
In wat het eerste deel van Saabs “Beiroet trilogie” zou worden, vermengen geschut en gezang zich met een poëtische voice-over van de Libanese schrijver en schilder Etel Adnan, die ook een tekst schreef voor Lettre de Beyrouth.
vr 22 okt.
11:00
KASKcinema
Ondertitels: Engels

In wat het eerste deel van Saabs “Beiroet trilogie” zou worden, vermengen geschut en gezang zich met een poëtische voice-over van de Libanese schrijver en schilder Etel Adnan, die ook een tekst schreef voor Lettre de Beyrouth. De film gaat op zoek naar tekenen van leven te midden van de platgebombardeerde gebouwen en verdwaalde kogels in een spookstad waar zelfs de kinderen soldaten, plunderaars en puinzoekers zijn geworden.

Image gallery

6b717b91 3bc4 45ce 94b8 b24f2b13e91c

Generiek

Regisseur

Jocelyne Saab

Meer informatie

Taal

Arabisch, Frans

Productielanden

Libanon, Frankrijk

Jaar

1976

Technische gegevens

Formaat
Other

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.