11 22 okt. '22
5af1a1d0 75c2 4efa a64d e72792d429d0

Elettra Bisogno, Hazem Alqaddi

A new life, a new fight

Courtisane: Selection 35' - 2021 - Taal: Engels - Formaat: DCP
Regisseur: Elettra Bisogno, Hazem Alqaddi
Een ontmoeting tussen twee vreemden leidt tot de wens om elkaar te begrijpen doorheen het medium cinema. Beiden starten gelijktijdig met het filmen van hun omgeving en het bewerken van het resulterende materiaal.
zo 24 okt.
14:00
Sphinx 3

Een ontmoeting tussen twee vreemden leidt tot de wens om elkaar te begrijpen doorheen het medium cinema. Beiden starten gelijktijdig met het filmen van hun omgeving en het bewerken van het resulterende materiaal. Zo worden zij, Elettra uit Italië en Hazem uit Gaza, het onderwerp van deze film die hun eerste momenten samen documenteert en zich ontplooit als een veelzijdige realiteit waarin noord en zuid de confrontatie aangaan in een discussie over rechten en ongelijkheden, een realiteit waarin we getuige zijn van een migratie naar elkaar toe terwijl een intieme manier om samen een film te maken wordt vastgelegd.

In aanwezigheid van Elettra Bisogno en Hazem Alqaddi

Image gallery

5af1a1d0 75c2 4efa a64d e72792d429d0

Generiek

Regisseur

Elettra Bisogno, Hazem Alqaddi

Meer informatie

Taal

Engels

Productielanden

België

Jaar

2021

Technische gegevens

Formaat
DCP

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.