FFG Offroad - Les Barons

Film Still Les Barons
Nieuws 11 mrt 2024
Op 25 mei kan je gratis en in openlucht kijken naar Les Barons, een film van de Brusselse regisseur Nabil Ben Yadir. Vzw Jong en hun werking Gentertainment verwelkomen je, samen met het festival, in het Keizerpark in Gent. Verwacht je ook aan een voorprogramma met live muziek van lokaal talent en meer!
Openlucht rode loper

FFG Offroad

Film Fest Gent treedt buiten de cinemamuren! In samenwerking met verschillende Gentse partners vertoont het festival films in openlucht en op verrassende locaties. Bovendien zijn de vertoningen ingekleed met muziek, talenten en eten.

"Film speelt een heel belangrijke rol in mijn leven en ik ben blij dat we de kans krijgen om een film te tonen die het leven in onze buurt weerspiegelt"
Musti vzw Jong

Praktisch

Programma Locatie & toegang

18:00:

Live podcast

Food & drinks

Keizerpark Got Talent

20:00:

Concerten van Gentertainment

21:30:

Filmvertoning - Les Barons

Keizerpark - Gent - Gratis

Met de huidige weersvoorspellingen zal het zeker plaatsvinden in het park.

In geval van plotse hevige regenval na 18u, is er een alternatieve locatie vlakbij: Casa 09, (Fransevaart 30) .

Over de film

Les Barons gaat over de Marokkaanse Hassan en zijn ‘Les Barons’, een groep vrienden die zoveel mogelijk rondhangen, luieren en niets doen. Het leven als ‘baron’ begint Hassan echter te vervelen; hij droomt van een carrière als stand-upcomedian. Op steun van zijn vrienden kan hij niet rekenen voor zijn ambitieuze plannen. En zijn vader wil dat Hassan in zijn voetsporen treedt als buschauffeur. Wanneer Hassan verliefd wordt op de mooie Malika, de zus van de oudste ‘baron’ Mounir, brengt hij zichzelf in nog grotere problemen: ‘Kom niet aan de zus van je vriend, want ze is zoals je vriend met lang haar.’

Programma

Van 18:00 tot 20:00 kan het publiek genieten van food & drinks, live podcast en Keizerpark Got Talent. Om 20:00 betreedt Gentertainment het podium voor verschillende concerten. De film Les Barons start om 21:30.

Heb jij een talent dat je wil laten zien tijdens de talentenshow Keizerpark Got Talent? Of je nu een zanger, danser, muzikant, komiek, goochelaar, acrobaat bent of een ander verborgen talent hebt, dit is jouw kans om op het podium te staan en je talent te tonen.

Aanmelden:

Stuur voor 17.05 een mail naar gentertainment@vzwjong.be met jouw naam, leeftijd en korte beschrijving van de act. Elke deelnemer krijgt 10 minuten om zijn/haar talent te tonen.

Gentertainment

Vzw Jong/ Gentertainment

Wat drijft jou als artiest? Wat wil je bereiken? En vooral, wat heb je nodig om jouw doelen te verwezenlijken?

De tiener- en jongerenwerking van VZW Jong gaat al geruime tijd aan de slag rond talentontwikkeling. De aflopen jaren hebben ze sterk ingezet op een wijkoverschrijdend muziekproject "Gentertainment" waarmee ze artistieke kansen creëren voor de Gentse jeugd. Muziek fungeert als het ultieme bindmiddel om (Gentse) jongeren zowel op artistiek als sociaal vlak te ondersteunen en aan te moedigen. "Of je nu zingt, rapt, produceert, dj't of een instrument bespeelt, bij Gentertainment draait alles om jouw passie en talent". Momenteel ligt de focus heel hard op het muzikale luik maar ze willen dit opentrekken naar o.a. film.

MEER INFO