09 20 okt. '24
A007e0e1 223c 4b3f ba26 af22fee842cd

C.W. Winter, Anders Edström

AIF C.W. Winter, Anders Edström - 2 (The Works and Days (of Tayoko Shiojiri in the Shiotani Basin))

570' - 2020
Regisseur: C.W. Winter, Anders Edström
The Works and Days (of Tayoko Shiojiri in the Shiotani Basin), de tweede langspeler van C.W. Winter & Anders Edström, is een acht uur durende fictiefilm die werd gedraaid in zevenentwintig weken over een periode van veertien maanden in een dorpje met zevenenveertig inwoners in de bergen van de prefectuur Kyoto in Japan.

“De eerste regel in de landbouw is dat je nooit hoopt op een gemakkelijke weg. Het land vereist je inspanning.” The Works and Days (of Tayoko Shiojiri in the Shiotani Basin), de tweede langspeler van C.W. Winter & Anders Edström, is een acht uur durende fictiefilm die werd gedraaid in zevenentwintig weken over een periode van veertien maanden in een dorpje met zevenenveertig inwoners in de bergen van de prefectuur Kyoto in Japan. De film biedt een geografische blik op het werk en het niet-werk van een landbouwer. Een beschrijving, over vijf seizoenen heen, van een familie, een terrein, een klankruimte en de vervliegende tijd. Een Georgica in vijf boeken. Een film die, gedurende een dag, als het ware kan bewoond worden.

The Works and Days is een film met een duurtijd van 480 minuten (8 uur). Hij wordt integraal vertoond met drie pauzes: tweemaal 15 minuten na ongeveer ¼ en ¾ van de film en een langere pauze in de helft. Dit maakt dat deze voorstelling een kijkervaring van ongeveer 9 ½ uur beslaat.

Image gallery

A007e0e1 223c 4b3f ba26 af22fee842cd

Generiek

Regisseur

C.W. Winter, Anders Edström

Meer informatie

Productielanden

Verenigde Staten van Amerika, Verenigd Koninkrijk, Japan, Zweden

Jaar

2020

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?