10 21 okt. '23
Fbd03428 c720 4be4 a666 4d5984f8ffb3

Maria Klonaris, Katerina Thomadaki

Double Labyrinthe

Courtisane: Artist in Focus - Sandra Lahire 55' - 1975 - Formaat: Other
Regisseur: Maria Klonaris, Katerina Thomadaki
Een interlichamelijke studie in twee delen, volledig uitgevoerd door twee vrouwen op zoek naar hun eigen mentale structuren, hun eigen poëtica, hun eigen taal. De een filmt de ander.

Een interlichamelijke studie in twee delen, volledig uitgevoerd door twee vrouwen op zoek naar hun eigen mentale structuren, hun eigen poëtica, hun eigen taal. De een filmt de ander. De eigen innerlijke ruimte die Katerina opvoert en die bekeken / gefilmd wordt door Maria. De eigen innerlijke ruimte die Maria opvoert en die bekeken / gefilmd wordt door Katerina. Onderling inwisselbare functies. Een poging om de klassieke dichotomieën subject/object, handelen/transcriberen, zien/gezien worden te overstijgen. De camera als een extensie van het lichaam, een oog dat aanraakt. (Maria Klonaris & Katerina Thomadaki, 1976)

In aanwezigheid van Katerina Thomadaki

Image gallery

Fbd03428 c720 4be4 a666 4d5984f8ffb3

Generiek

Regisseur

Maria Klonaris, Katerina Thomadaki

Meer informatie

Productielanden

Griekenland, Frankrijk

Jaar

1975

Technische gegevens

Formaat
Other

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.