11 22 okt. '22
28bc736a fbcd 43ea 8c32 cae9d03d34fe

Ann Oren

Passage

Courtisane: Selection 13' - 2020 - Formaat: 16mm
Regisseur: Ann Oren
Een bruiteur maakt geluiden voor een film waarin een paard in dressuur de hoofdrol speelt en verliest zich gaandeweg in de imitatie. De film reflecteert op de grenzen tussen mens en dier alsook op fictieve genderpatronen en hoe deze te overstijgen.
do 21 okt.
21:30
Sphinx 3
Ondertitels: Engels
Een bruiteur maakt geluiden voor een film waarin een paard in dressuur de hoofdrol speelt en verliest zich gaandeweg in de imitatie. Naarmate de bruiteur, gespeeld door de genderfluïde performer Simon(e) Jaikiriuma Paetau, transformeert in een non-binaire centaurus, reflecteert de film op de grenzen tussen mens en dier alsook op fictieve genderpatronen en hoe deze te overstijgen. Passage knipoogt eveneens naar de pre-filmische experimenten van Eadweard Muybridge met paarden.

Image gallery

28bc736a fbcd 43ea 8c32 cae9d03d34fe

Generiek

Regisseur

Ann Oren

Meer informatie

Productielanden

Duitsland

Jaar

2020

Technische gegevens

Formaat
16mm

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.