10 21 okt. '23
919b0699 d389 453e 9d2a d78eed7dda50

Laida Lertxundi

Autoficción (Autoficción)

Courtisane: Selection 14' - 2020 - Taal: Engels - Formaat: DCP
Regisseur: Laida Lertxundi
Deze film, die zijn titel ontleent aan een literair genre, onderkent de onbepaaldheid van zowel fictie als het zelf. Noir elementen worden gereduceerd tot droogkomische gebaren onder een felle Californische zon.
Deze film, die zijn titel ontleent aan een literair genre, onderkent de onbepaaldheid van zowel fictie als het zelf. Noir elementen worden gereduceerd tot droogkomische gebaren onder een felle Californische zon. We horen field recordings gemaakt in Nieuw-Zeeland terwijl vrouwen met elkaar spreken over moederschap, abortus, relatiebreuken en angst. Een burgerrechtenbetoging passeert langzaam door een straat. Vermoeide, gewonde of rustende lichamen verschijnen terwijl nummers van Irma Thomas en Goldberg het voorbijgaan van de tijd en een onzekere toekomst oproepen. (Laida Lertxundi)

Image gallery

919b0699 d389 453e 9d2a d78eed7dda50

Generiek

Regisseur

Laida Lertxundi

Meer informatie

Taal

Engels

Productielanden

Verenigde Staten van Amerika, Spanje, Nieuw-Zeeland

Jaar

2020

Technische gegevens

Formaat
DCP

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.