11 22 okt. '22
8ea6277d 3b11 4ef6 b6b7 9f811e7d3d04

Atteyat Al-Abnoudy

Al-Ahlam al-Mumkinna (Permissible Dreams)

Courtisane: Out of the Shadows 31' - 1983 - Taal: Arabisch - Formaat: Digital file
Regisseur: Atteyat Al-Abnoudy
Al-Ahlam al-Mumkinna schetst het leven van Oum Said, een boerin in een klein stadje aan het Suezkanaal. Hoewel ze niet kan lezen of schrijven, is deze vrouw voor haar familie de econoom, dokter en toekomstplanner die droomt zover “de limieten van haar mogelijkheden” reiken.
za 23 okt.
11:00
Sphinx 3
Ondertitels: Engels

Al-Ahlam al-Mumkinna schetst het leven van Oum Said, een boerin in een klein stadje aan het Suezkanaal. Hoewel ze niet kan lezen of schrijven, is deze vrouw voor haar familie de econoom, dokter en toekomstplanner die droomt zover “de limieten van haar mogelijkheden” reiken. Deze film, deel van de in Duitsland geproduceerde reeks “As Women See It”, toont een vrouw die kampt met ongelijkheid op basis van gender en maatschappelijke positie.

Filmprints met dank aan Arsenal - Institute for Film and Video Art.

Image gallery

8ea6277d 3b11 4ef6 b6b7 9f811e7d3d04

Generiek

Regisseur

Atteyat Al-Abnoudy

Meer informatie

Taal

Arabisch

Ondertitels

Engels

Productielanden

Egypte

Jaar

1983

Technische gegevens

Formaat
Digital file

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.