10 21 okt. '23
film fest café

Film Fest Café & restaurants

In het Film Fest Café verrijken we je filmbabbels graag met een heerlijk hapje en een breed scala aan drankjes. Bovendien kan je er terecht voor heel wat interessante talks en ontmoetingen. Wil je graag je filmavond uitbreiden met een etentje? Dan hebben we enkele excellente restauranttips voor je!

Film Fest Cafe c Michiel Devijver8

Film Fest Café

De festivalbeleving begint en eindigt niet in de filmzaal. Start je festivaldag al vanaf 09:00 met een koffie & croissant in het gezellige Film Fest Café, de ideale locatie voor een rustpauze tussen vertoningen, spontane ontmoetingen en een fijn nagesprek. Van 11 tot 20 oktober vormt het Film Fest Café op de festivalsite het kloppende hart van Film Fest Gent.

Praktische info

  • Locatie

    Ter Platen 12, op de Kinepolis-site

  • Openingsuren

    Ma tot za → 09:00 - 01:00
    Zo → 16:00 - 01:00

Louisianna

Salades van Louisianna

Heb je zin in een lichte en gezonde lunch, maar wil je ook op tijd zijn voor je volgende film? Je kan dit jaar weer gezellig lunchen in het Film Fest Café! Zussen Louise en Anna van Louisianna zorgen voor simpele maar overheerlijke salades met lokale ingrediënten. Ook tijdens de lunch kan je je trouwens verdiepen in film: elke middag is er een FFG Talkies.

Haven

Foodtruck van Haven

Om een hapje te eten voor of na een avondvertoning kan je altijd een van de door Film Fest Gent-getipte restaurants uitproberen, maar vanaf dit jaar kan je ook gewoon in het Film Fest Café blijven! De foodtruck van Haven is er elke festivaldag te vinden van 18:00 tot 23:00 en bereidt met veel passie en culinaire eigenzinnigheid overheerlijke ramen.

Talkies

Geniet elke dag om 12:30 van een boeiende FFG Talkies, de talkshow van Film Fest Gent. Doorheen het jaar nodigen we maandelijks regisseurs, acteurs of kunstenaars uit voor een inspirerend gesprek over film. Tijdens het festival zijn er dagelijks Talkies met verschillende gasten en diverse hosts.

FFG talkies

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.