11 22 okt. '22

Sven De Hondt

Sven De Hondt Foto
Function: Selectiecomité

Sven De Hondt herinnert zich met plezier dat hij spijbelde om zijn allereerste filmfestival Gent-vertoningen van Hirokazu Kore-eda's Nobody Knows en Eternal Sunshine of the Spotless Mind van Michel Gondry bij te wonen. Hij maakte in 2010 deel uit van de Explore Zone Jury van het festival en heeft sindsdien een goede relatie met het festival. Hij werkte als filmrecensent voor verschillende websites en tijdschriften en als gastfilmprogrammator voor het filmfestival van Bath. Sinds 2013 woont hij in Bristol waar hij werkt voor Watershed, een onafhankelijke culturele bioscoop. In het verleden bezocht hij filmfestivals in Cannes, Venetië, Berlijn en Toronto en programmeerde hij verschillende filmseizoenen en evenementen, met focus op een breed scala aan verschillende onderwerpen.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.