097d2e8d f37a 495f a40d 7b8c6b8038ff

Jack Deveau, Tom DeSimone, Robert Alvarez

Good Hot Stuff

Regisseur Jack Deveau, Tom DeSimone, Robert Alvarez Componist David Earnest Met Jack Deveau, Peter De Rome, Robert Alvarez, David Earnest
87' - 1975 - LGBT+ - Taal: Engels
Deze tekst is weergegeven zoals oorspronkelijk neergeschreven in de festivalbrochure en bevat gedateerde visies op de samenleving, die mogelijk als kwetsend en problematisch ervaren kunnen worden. Als organisatie die inzet op diversiteit en tolerantie in de maatschappij staan wij niet achter de visies in onderstaande tekst. Het weergeven van de oorspronkelijke teksten kadert in de bredere archiefvisie van Film Fest Gent die de geschiedenis van het festival authentiek tracht weer te geven. Heb je een vraag of melding voor onze redactie? Mail dan naar info@filmfestival.be.

Deze film is waarschijnlijk een van de meest uitdagende en schokkende films die ooit in Frankrijk of Amerika getoond werd voor een groot bioskooppubliek. Al zijn de beelden dan soms zodanig dat ze voor velen elke sexuele verbeelding te boven gaan, de film is volkomen integer en zelfs eerder poëtisch. De film is een grenzeloos pleidooi voor de vrijheid van welke menselijke sexuele uiting dan ook. In dit geval homosexualiteit. Het betreft hier een kollage met een dokumentair karakter. De bedoeling is informatie over de sexuele aktiviteiten van de homofielen te verstrekken. Homofielen zijn géén marginalen. Zodoende baadt de film niet in de hypokriete atmosfeer van een gewone sex productie. Homofielen in hun gewone sexuele doen, zoals heterofielen in hun gewone sexuele doen, zo moet je de film beschouwen. Gewone mannen die in de eerste plaats van op vrouwen verliefd worden, op mannen verliefd worden.

Image gallery

097d2e8d f37a 495f a40d 7b8c6b8038ff

Generiek

Regisseur

Jack Deveau, Tom DeSimone, Robert Alvarez

Componist

David Earnest

Met

Jack Deveau, Peter De Rome, Robert Alvarez, David Earnest

Scenario

Moose 100

Cinematograaf

Tom DeSimone, Jack Deveau, Jaap Penraat

Meer informatie

Taal

Engels

Productielanden

Verenigde Staten van Amerika

Jaar

1975