11 22 okt. '22
92d8bf45 0781 49ba a965 56c3c0274f26

Elie Maissin, Mieriën Coppens

Caught In the Rain (Caught In the Rain)

Courtisane: Selection 20' - 2021 - Formaat: DCP
Regisseur: Elie Maissin, Mieriën Coppens
“Drie mannen werken op een bouwwerf. Het werk werd onderbroken door vijf maanden gevangenschap. De regen valt plotseling zoals de stilte die een uitwijzing voorafgaat.”
za 23 okt.
16:30
Sphinx 3
Ondertitels: Engels

“Drie mannen werken op een bouwwerf. Het werk werd onderbroken door vijf maanden gevangenschap. De regen valt plotseling zoals de stilte die een uitwijzing voorafgaat.” Deze woorden dienen ter beschrijving van de nieuwste film die Elie Maissin en Mieriën Coppens maakten in nauwe samenwerking met leden van het Brusselse collectief La Voix de Sans Papiers. Maar de suggestie van een narratieve lijn verdoezelt de ware kracht van dit beklemmende kamerdrama dat zich ontvouwt als een mysteriespel: de poëtische kracht die wordt gepuurd uit het uitgekiende spel van licht en schaduw waarbinnen de personages worden opgevoerd als singuliere acteurs van hun eigen bestaan, geheel soeverein in hun kennis van zaken en dromen van verzet.

Peul spoken, English subtitles

Image gallery

92d8bf45 0781 49ba a965 56c3c0274f26

Generiek

Regisseur

Elie Maissin, Mieriën Coppens

Meer informatie

Ondertitels

Engels

Productielanden

België

Jaar

2021

Technische gegevens

Formaat
DCP

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.