09 20 okt. '24
8cafa6c4 add7 4b68 9967 023d0d558d7e

Alejandro Agresti

Boda secreta (Secret Wedding)

Editie 1992
95' - 1989 - Drama - Taal: Spaans
Regisseur: Alejandro Agresti Componist: Paul M. van Brugge Met: Tito Haas, Mirta Busnelli, Sergio Poves Campos
Een man loopt naakt door de straten van Buenos Aires. Hij wordt gearresteerd door twee agenten die hem identificeren als Fermin Garcia, een revolutionair die 15 jaar geleden werd gedood door het militair regime. De politie laat hem vrij. Fermin reist per bus terug naar het dorpje in het noorden waar hij 15 jaar voordien T ota achterliet. Zij wacht al die tijd op zijn terugkeer omdat hij beloofde met haar te zullen trouwen. Tota is zo geobsedeerd door het wachten op Firmin dat ze hem bij zijn aankomst niet herkent.
Fermin vindt werk als pianist in een klein restaurant. Hij neemt een nieuwe identiteit aan en probeert zijn relatie met Tota weer op te bouwen. Geleidelijk aan vergeet zij de persoon op wie ze wachtte en wordt ze verliefd op Fermin. Zij beseft niet dat de pianist en haar lang verloren Fermin één en dezelfde persoon zijn. Een priester beschouwt Fermins aanwezigheid in het dorp als gevaarlijk. Hij ontdekt Fermins vroegere identiteit en dreigt ermee die openbaar te zullen maken. In wanhoop vermoordt Fermin de priester en bekent zijn liefde aan Tota. Samen plannen ze een geheime bruiloft.

Image gallery

8cafa6c4 add7 4b68 9967 023d0d558d7e

Generiek

Regisseur

Alejandro Agresti

Componist

Paul M. van Brugge

Met

Tito Haas, Mirta Busnelli, Sergio Poves Campos

Scenario

Alejandro Agresti

Cinematograaf

Ricardo Rodriguez

Monteur

René Wiegmans

Producent

Juan Collini, Kees Kasander, Denis Wigman, Andre Bennett

Meer informatie

Taal

Spaans

Productielanden

Canada, Argentinië, Nederland

Jaar

1989

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?