10 21 okt. '23
35c0662f 0539 4d1f 9af4 60f12637e679

WSA Film Music Days - Buyouts and other unfair contractual practices: what prospects for the Belgian composer?

De panelleden bespreken buyouts, de bedreiging van buyouts voor componisten en hun toepassing in Europa. Anselm Kreuzer (Composers' Club) zal als moderator optreden. Dit panelgesprek wordt georganiseerd i.s.m. de European Composer & Songwriter Alliance. Panelleden zijn onder meer Marc du Moulin (ECSA), Hans Helewaut (Belgian Screen Composers Guild) en Luc Gulinck (De Muziekgilde).

Het is ook mogelijk een dagpas te kopen, voor alle evenementen op 20 oktober. Mensen met een accreditatie hebben toegang tot alle evenementen.

Met de steun van

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.