Film Fest Gent

FILM FEST GENT

Het festivalteam is gestart met de voorbereidingen van de 42e editie van FILM FEST GENT (13 tot 24 oktober 2015) en de 15e verjaardagseditie van het World Soundtrack Awards Concert (WSA) op zaterdag 24 oktober 2015. Op deze pagina's zal u de komende weken de eerste filmtitels, en namen van gasten kunnen ontdekken. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes voor de 42e editie: schrijf je in op onze e-mail newsletter!

Ondertussen kan u nog tot 25 januari een bezoek brengen aan de grote tentoonstelling over de Italiaanse maestro Federico Fellini in het Gentse Caermersklooster.

En kan u elke woensdagavond in KASKcinema kijken naar een door Film Fest Gent geprogrameerde filmIn januari focussen we in dit programma op de films die de nineties kleur hebben gegeven, films die op weg zijn klassiekers te worden. De jaren ‘90 brachten immers niet enkel Britney Spears, Buffalo’s en Flippo’s voort, maar ze zijn ook een goudmijn van goeie, straffe en geestige cinema. Op het programma 4 opvallende films die in de jaren ’90 op het programma stonden van Film Fest Gent, toen nog het Gentse Filmgebeuren.

Dinsdag 27 januari - 20u30 - Killing Zoe (Roger Avary, 1993, 96’)

Elke woensdag van februari kan u in KASKcinema gaan kijken naar L'Enlèvement de Michel Houellebecq. Klik hier voor meer info.

Social feed