World soundtrack awards

COVID-19: Info en maatregelen vind je hier

 
Film Fest Gent - Winnaar Publieksprijs 'For Sama' krijgt online release

Winnaar Publieksprijs 'For Sama' krijgt online release

De cinema's zijn dicht. Films op het grote scherm aanschouwen, zal een tijdje niet mogelijk zijn. For Sama, de winnaar van de North Sea Port Publieksprijs op het 47ste Film Fest Gent, zal hierdoor niet in de zalen verschijnen. In de plaats daarvan biedt MOOOV in samenwerking met verschillende VOD-platformen, waaronder dat van Film Fest Gent (online.filmfestival.be), de film online aan. De opbrengst van de online huur via online.filmfestival.be gaat volledig naar de noodlijdende bioscopen.

Kijk online  

Film Fest Gent - 'For Sama' en 'Drunk' winnen publieksprijzen FFG2020

'For Sama' en 'Drunk' winnen publieksprijzen FFG2020

De laatste prijzen van het 47ste Film Fest Gent zijn maandag uitgedeeld. Het publiek heeft zijn stem laten horen en heeft de documentaire 'For Sama' naar de North Sea Port Publieksprijs en 'Drunk' naar de Canvas Publieksprijs gestemd.

Lees meer  

Film Fest Gent - 'Petite fille' en 'Servants' triomferen op 47ste Film Fest Gent

'Petite fille' en 'Servants' triomferen op 47ste Film Fest Gent

De inspirerende documentaire 'Petite fille' van Sébastien Lifshitz is op de 47ste editie van Film Fest Gent bekroond met de Grand Prix voor Beste Film. De Georges Delerue Prijs voor Beste Muziek en Sound Design gaat dit jaar naar de zwart-witfilm 'Servants' van Ivan Ostrochovský. Petite Fille speelt nog vanavond om 20:45 in Kinepolis.

Lees meer  

Film Fest Gent -  'Gagarine' van Fanny Liatard en Jérémy Trouilh wint de Explore Zone Award 2020

'Gagarine' van Fanny Liatard en Jérémy Trouilh wint de Explore Zone Award 2020

Gagarine, het langspeeldebuut van Fanny Liatard en Jérémy Trouilh, wint de Explore Zone Award 2020. Het Franse regieduo was tijdens de afgelopen editie in Gent. De Explore Award, hen uitgereikt door de Explore Zone jongerenjury, levert hen een promotionele duw in de rug op. Gagarine speelt nog vanavond om 18:00 in Kinepolis.

Lees meer  

#FFGENT updates

Online communicatie door Wisefools