11 22 okt. '22

Programmagids

Geïnteresseerd in onze programmagids? Op 22 september zal het volledige programma van FFG bekend zijn. Vraag nu al jouw gratis programmagids aan en krijg hem eind september gratis in je brievenbus.

Brochures voor de 49ste editie (11 - 22 oktober) kan je tot midden september aanvragen. Daarna kunnen we ze jou niet meer individueel opsturen, maar zodra ons programma bekend is, vind je ze overal verspreid in de stad (Bibliotheek De Krook, Sphinx Cinema, Kinepolis, Studio Skoop, Kask Cinema, Tickets Gent en in vele winkels en horecazaken). Je kan ze dan ook digitaal raadplegen via onze website.

Indien je na 22 september aanvinkt de brochures te willen ontvangen, zal je ze pas volgend jaar in je brievenbus ontvangen.

FFG22 Socials Brochure IG 01

Brochures aanvragen en inschrijven voor nieuwsbrieven kan je doen via je persoonlijke MyFFG-account.

Maakte je bij vorige edities al een MyFFG-account en stipte je toen aan dat je de brochures wilt ontvangen? Dan krijg je opnieuw de programmagids toegestuurd. Je kan het steeds verifiëren binnen jouw omgeving.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.