11 22 okt. '22

Programmagids

De programmagids is er! Het volledige programma is beschikbaar op onze website en in de brochure, die overal verspreid wordt doorheen Vlaanderen. Je kunt niet langer je programmabrochure bestellen, maar je kunt ze wel meteen raadplegen online. Ook enkele minibrochures zijn online beschikbaar!

Brochures voor de 48ste editie (12 - 23 oktober) kan je tot 16 september aanvragen. Na die datum kunnen we ze jou niet meer individueel opsturen, maar vanaf 23 september vind je ze overal verspreid in de stad (Bibliotheek De Krook, Sphinx Cinema, Kinepolis, Studio Skoop, Kask Cinema, Tickets Gent en in vele winkels en horecazaken). Je kan ze ook digitaal raadplegen via onze website vanaf 22 september.

Indien je na 16 september aanvinkt de brochures te willen ontvangen, zal je ze volgend jaar in je brievenbus ontvangen.

Blader doorheen de programmagids.

FFG2021 programmagids cover

Brochures aanvragen en inschrijven voor nieuwsbrieven kan je doen via je persoonlijke MyFFG-account.

Lees hier ook onze andere brochures!

  • plus parcours brochure
  • Kidsproof FFG2021
  • Classics FFG2021
  • Explore Zone FFG2021

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.