12 23 okt. '21

Vraag je programmabrochures aan

Half september gaat onze uitgebreide programmagids in druk. Je kan nu al intekenen om ze straks te ontvangen in je brievenbus, via het onderstaande formulier. We maken ook programmabrochures voor enkele onderdelen van het festival. Bestel ze nu en krijg ze in het najaar bij jou thuis in de bus (enkel binnen België). Onze brochure voor het programmaonderdeel Classics is er al, en kunnen we je alvast bezorgen.

Bestel nu

Persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Voorkeur voor *

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.