12 23 okt. '21

Breng je stem uit voor de North Sea Port Publieksprijs

Ook jij deelt een prijs uit op Film Fest Gent! Geen een score aan de film(s) die je zag op het filmfestival en maak kans om als een van de tien winnaars met twee personen deel te nemen aan een exclusieve viprondvaart in de haven in aanwezigheid van het festivalteam. De film die de hoogste score behaalt, wint de North Sea Port Publieksprijs, goed voor een distributiepremie van € 5.000 en een mediacampagne aan vasthangen.

Vul je reservatie- en ticketnummer in

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.