10 21 okt. '23

Michiel Philippaerts

IMG 20210902 WA0016
Function: Programmator & Kortfilmcoördinator

Michiel Philippaerts is programmator en kortfilmcoördinator voor Film Fest Gent sinds 2019, na twee edities te hebben meegedraaid als programma-assistent. Hij was betrokken bij het cureren en organiseren van verschillende lokale filmfestivals in Gent en was jurylid van de Nederlands-Belgische Visser-Neerlandia Prijs voor Scenario in 2018, 2019 en 2021. Als criticus schrijft hij voor Kortfilm.be en Talking Shorts. In 2021 werd Michiel lid van de kortfilmcommissie van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.