World soundtrack awards
 
Uw bedrijf op de rode loper?
Hospitality
Film Fest Gent
FILM FEST GENT

12 > 23 okt 2021

Dit jaar rollen we van 8 tot 18 oktober voor u en uw bedrijf de rode loper uit.

LIGHTS, CAMERA AND... ACTION!

De unieke sfeer van het festival leent zich uitstekend als kader om informeel zaken te doen. Een VIP-avond met een bijzondere film waarbij u en uw relaties in de spotlight staan, levert immers voldoende gesprekstof op. Dat u daarbij kunt rekenen op onze persoonlijke service, trendy catering en magisch decor, hoeven we u bijna niet meer uit te leggen. 

Dit jaar rollen we van 8 tot 18 oktober voor u en uw bedrijf de rode loper uit. Of u nu een klantenavond wenst te organiseren, in een spraakmakend decor contact wil leggen met uw prospecten of uw medewerkers in de watten wil leggen: u bent bij Film Fest Gent aan het juiste adres voor een onvergetelijk netwerkmoment. Hieronder maakt u kennis met onze verschillende formules. 

FILM FEST GENT IS:

  • persoonlijke service met meer dan 20 jaar hospitality ervaring
  • een prestigieus cultureel event met internationale reputatie en persaandacht
  • de aanwezigheid van het Belgische filmberoep, regisseurs en acteurs
  • elf dagen vol unieke avant-premières en spraakmakende films
  • kwaliteitsvolle en trendy catering door Coeur Catering
  • feeëriek ingerichte VIP-locatie plus een echte rode loper beleving
     

HOSPITALITY FORMULES

Film Fest Gent biedt een brede keuze van VIP-arrangementen aan voor een filmavond waar informeel netwerken centraal staat. U kan kiezen voor een all-in formule of een formule op maat. Bij onze all-in formules geniet u van een volledige service: parking, vestiaire en persoonlijke begeleiding door onze hostesses voor gezelschappen vanaf vier personen. Ons team van programmatoren kiest een breed toegankelijke film voor uw genodigden. Filmzaal en sfeervolle receptieruimte worden gedeeld met andere bedrijven. 

Een formule op maat kan worden uitgewerkt voor grote groepen waarvoor u een exclusief voorbehouden filmzaal en receptieruimte wenst. U ontvangt de volledige service van een all-in formule maar houdt daarbij nog eens zelf de regie over de datum, filmzaal en de catering die uw genodigden voor en/of na de film krijgen aangeboden. Bovendien kiest u samen met onze programmatoren de te vertonen festivalfilm die voldoende voor gesprekstof zal zorgen onder u en uw relaties.

Op zoek naar een compleet verzorgde, muzikale avond uit? Film Fest Gent is in 2019 voor de 19e keer organisator van de World Soundtrack Awards, de internationale prijzen voor de filmmuziekindustrie. U geniet van een thematisch filmmuziekconcert, gebracht door Brussels Philharmonic en het Vlaams Radiokoor onder leiding van Dirk Brossé, met filmbeelden op groot scherm. Voor- en na afloop van het concert geniet u van een verzorgde receptie.
 

ANDERE MOGELIJKHEDEN

Heeft u zelf suggesties of wenst u andere concepten uit te werken, zoals een seminarie met brunch, een familiefilm voor uw klanten met hun kinderen op zaterdagvoormiddag, of wenst u gebruik te maken van ons VIP-dorp (cap. 2.000 personen) voor productvoorstellingen? Contacteer ons gerust voor een voorstel.


“Film is emotie, een medium dat niemand onberoerd laat. Film Fest Gent biedt u de mogelijkheid om een exclusieve ervaring te koppelen aan uw netwerkevent. In een mediageniek kader beleeft u met uw gasten memorabele momenten, zowel binnen als buiten de bioscoopzaal. Kom als VIP met uw bedrijf naar het festival en wij garanderen dat u nog lang stof tot napraten heeft!”

Marijke Vandebuerie - Algemeen Directeur Film Fest Gent

Nog niet overtuigd? Klik hier!

Formule op maat

We denken graag met je mee
Een formule op maat kan worden uitgewerkt voor grote groepen waarvoor u een exclusief voorbehouden filmzaal en receptieruimte wenst. U ontvangt de volledige service van een allin formule maar houdt daarbij nog eens zelf de regie over de datum, filmzaal en de catering die uw genodigden voor en/of na de film krijgen aangeboden. Bovendien kiest u samen met onze programmatoren de te vertonen festivalfilm die voldoende voor gesprekstof zal zorgen onder u en uw relaties.

Filmavond

Met wijnreceptie of walking dinner
Verras uw klanten, zakenrelaties of personeel met een onvergetelijke filmavond in combinatie met een stijlvolle receptie of walking dinner. Kies voor een van onze all-in pakketten of vraag naar een formule op maat voor grote groepen.

Meer informatie over Hospitality

Contact

Géraldine Labeeu
Leeuwstraat 40 B
9000 GENT

Tel. +32 9 242 80 60

vip@filmfestival.be

 

Online communicatie door Wisefools