11 22 okt. '22

Jouw event op FFG

Film Fest Gent biedt hoogwaardige hospitality aan op unieke viplocaties: om bestaande klanten en medewerkers in de watten te leggen of om nieuwe samenwerkingen te laten ontkiemen. We brengen film, filmmuziek en ondernemerschap samen tot een boeiende mix en staan garant voor onvergetelijke netwerkmomenten in een inspirerende culturele setting.

We bieden een brede waaier aan hospitality mogelijkheden. Of je nu graag een netwerkavond organiseert voor jouw bestaande klanten, of liever aanknoopt met nieuwe, of gewoonweg jouw medewerkers een avond in de watten wilt leggen: Film Fest Gent helpt je een onvergetelijke netwerkavond op te zetten.

Wat we aanbieden:

  • Een rode loperervaring en stijlvol ingerichte viplocaties

  • Een persoonlijke service met meer dan 20 jaar hospitality ervaring

  • Een prestigieus cultureel event met internationale reputatie en persaandacht

  • De aanwezigheid van mensen uit het Belgische en internationale filmvak: regisseurs, acteurs en componisten

  • Een programma met zowel unieke filmvertoningen als avant-premières en unieke symfonische concerten

  • Culinaire catering en royale bediening

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Een voor jouw bedrijf voorbehouden filmzaal en receptieruimte: van 140 tot 544 personen

  • All-in pakketten: voor kleinere groepen kan je een beroep doen op onze all-informules voor 4 tot 140 personen

  • Liever een event op maat, zoals een seminarie, een workshop, een familie-evenement of een productvoorstelling? We denken graag met je mee om jouw hospitality event tot een succes te maken.

Wil je met jouw bedrijf of organisatie deel uitmaken van Film Fest Gent? Neem contact op met Jessica Bonte, onze verantwoordelijke Hospitality

Schrijf je in op onze B2B-nieuwsbrief

Schrijf je in op onze B2B-nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws over onze B2B hospitality.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.