11 22 okt. '22
20201016 FFG2020 Jeroen Willems 075 1

Stages

Film Fest Gent is gevestigd in Gent en steunt op een vast team van 9 medewerkers. Dichterbij het festival dikt het team aan tot 50 medewerkers en 250 vrijwilligers. FFG heeft een open, informele en op samenwerking en respect gerichte bedrijfscultuur. We denken duurzaam en geloven in de kracht van een divers team.

Hieronder vind je alle stageoproepen voor Film Fest Gent. Vanaf mei 2022 vind je meer specifieke stageoproepen voor het festival in oktober 2022.

Schrijf je in op onze job alert nieuwsbrief en mis geen enkele vacatureoproep.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.