10 21 okt. '23

Win tickets voor filmmuziekconcert The Artist

18 apr. 2016

‘The Artist’ – of hoe een kleine, stille zwart-wit film in 2011 de hele wereld veroverde. Een gok voor regisseur Michel Hazanavicius, die naar België kwam om de muziek op te nemen. Samen met Ludovic Bource kampeerde hij een week lang in Studio 4 van Flagey, en de rest is intussen geschiedenis. Vijf jaar na de opnames komt het dreamteam weer samen in de zaal waar de Oscar-winnende soundtrack werd opgenomen, en jij kan daar bij zijn!

'The Artist’ werd dé hit van 2011, en won zowat alle grote prijzen die er te winnen zijn. De aanstekelijke muziek, die als een extra acteur in de film is, zou de meest gelauwerde soundtrack in de geschiedenis worden. Het dreamteam van toen - Brussels Philharmonic, dirigent Ernst van Tiel en componist Ludovic Bource op piano - komt nu weer samen voor een aantal live uitvoeringen met de film op groot scherm in september 2016.

Film Fest Gent mag drie duo-tickets weggeven voor het concert op vrijdag 9 september. Winnen? Geef via het formulier antwoord op de vraag:

Op hoeveel frames per seconde is de film opgenomen, 14, 22 of 24 frames?

Deelnemen kan tot en met woensdag 27 april. Uit de juiste antwoorden worden drie winnaars getrokken.

Filmmuziekconcert 'The Artist'
>> vrij 9 sept 20u15 en zat 10 sept 14u00 - voor tickets klik hier
Flagey – Brussel
Meer informatie op www.brusselsphilharmonic.be en www.flagey.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.