10 21 okt. '23

Wanted: Parking Crew

P1aqrrg5e1arjv26q761k9s1eu51
22 aug. 2016

We zijn op zoek naar enthousiastelingen die ons willen helpen om toezicht te houden op de parkings tijdens het festival van 11 tot 21 oktober.

Dit houdt in dat je op verschillende plaatsen in Gent ingezet kan worden om op een vriendelijke manier onze gasten te helpen en alles in goede banen te leiden.

Je krijgt niet enkel een mooie vrijwilligersvergoeding, maar ook een toegangspas tot alle films tijdens het festival!

Zie jij het zitten om gedurende het festival enkele uren per dag met een glimlach onze bezoekers vlot aan een parkeerplaats te helpen?

Laat ons dan voor 23 september in een korte mail weten waarom jij de geschikte persoon bent!

Mailen kan naar carla@filmfestival.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.