11 22 okt. '22

Visser-Neerlandiaprijs: wedstrijd voor scenarioschrijvers

P1advib7nk1msi1c1m1gr2p03ibr1
16 mrt. 2016

Heb je een scenario liggen voor een nog te produceren speelfilm, televisiefilm of proefaflevering van een televisiereeks? Ben je er aan eentje bezig? Denk je er de komende maanden nog een te schrijven? Leden en aspirant leden van de Scenaristengilde en Netwerk Scenarioschrijvers kunnen nog tot 1 mei een scenario inzenden voor de Visser-Neerlandiaprijs voor Scenario.

De prijs wordt voor de vijfde keer uitgereikt door het Algemeen-Nederlands Verbond (ANV) in samenwerking met Netwerk Scenarioschrijvers en de Scenaristengilde om kwalitatief hoogstaand werk, dat nog niet in productie is gegaan, een duwtje in de rug te geven.

Voor het scenario mag men hoogstens scenariosteun ontvangen hebben. Aan de Visser-Neerlandiaprijs is een bedrag van 10.000 euro verbonden.

De prijsuitreiking vindt dit jaar plaats op Film Fest Gent in oktober 2016.

Het reglement en meer informatie over de wedstrijd vind je hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.