12 23 okt. '21

Vier Kerst en Nieuwjaar met Martin Scorsese

P18av12mgf12gi1c6o1nr1ie71can1
04 dec. 2013

Combineer een gezellig Kerst- of Nieuwsjaarsdiner voor uw collega's of klanten met een bezoek aan de expo 'Martin Scorsese' in het Gentse Caermersklooster. U bepaalt zelf of u voor of na uw bezoek aan de expo met uw gezelschap dineert in een van onze partnerrestaurants Brasserie Pakhuis of Korenlei Twee.

Je kan dit arrangement zowel in de week als in het weekend boeken. Een geschenk voor de deelnemers is inbegrepen.

Prijs vanaf 66 € per persoon (excl. BTW).
Inbegrepen: toegang tot expo, 1 DVD uit de exposhop naar keuze per persoon, 3-gangenmenu met wijnen. (minimum 4 deelnemers)

Info via Géraldine Labeeu (geraldine@filmfestival.be, 09 242 80 68)

Een bezoek met gids is mogelijk.
Voor meer info zie:
Gandante: 09 375 31 61
Gentse Gidsen: 09 233 07 72

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.