11 22 okt. '22

Twiggy yourself met De Blauwe Peer!

P1a0ubd0fl19qn1aae1g8p1q4a1cso1
06 okt. 2015

De it-girl Twiggy inspireerde met haar typische look vrouwen én mannen over heel de wereld. Voor de 42e editie die focust op Britse film siert dit icoon de poster van het festival. Dankzij De Blauwe Peer heb jij ook jouw fifteen minutes of fame, want je kan nu je foto personaliseren, zodat jij even onze poster-girl/boy wordt!

Twiggy was niet enkel het eerste model met de status van een superster, maar ook de incarnatie van de spirit van de Swinging Sixties toen Londen het bruisende centrum was van alles wat jong, hip, gedurfd en kleurrijk was.

Via deze link kan je jouw foto laten bewerken!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.