11 22 okt. '22

Stem voor de Spotify Public Choice Award 2014

01 jul. 2014

Stem via deze link voor de Spotify Public Choice Award en maak kans op 1 van de 10 jaarabonnementen van Spotify! Tijdens de 14e editie van de World Soundtrack Awards zal de Spotify Public Choice Award uitgereikt worden voor beste score.

Sinds 2001 organiseert Film Fest Gent de World Soundtrack Awards, de meest prestigieuze filmmuziek prijzen ter wereld. Elk jaar krijgen de beste soundtrack componisten van het moment erkenning voor hun werk. Door deze focus op filmmuziek groeide het filmfestival uit tot een jaarlijks meeting point voor zowel internationaal gereputeerde als piepjonge muzikale talenten. Een van de prijzen die op de avond van 25 oktober uitgereikt zal worden is de Spotify Public Choice Award, toegekend aan de populairste soundtrack van een film die werd uitgebracht tussen 1 juli 2013 en 30 juni 2014.

Voting powered by PwC

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.