10 21 okt. '23

Stem voor de Public Choice Award 2015

01 jul. 2015

Stem via deze link voor de Public Choice Award! Nomineer je favoriete score van het afgelopen jaar en maak kans op 1 van de 10 verrassingspakketten van de WSAwards. In één van de pakketten zit een gratis duoticket voor de 15e editie van de World Soundtrack Awards op 24 oktober 2015!

Sinds 2001 organiseert Film Fest Gent de World Soundtrack Awards, de meest prestigieuze filmmuziek prijzen ter wereld. Elk jaar krijgen de beste soundtrack componisten van het moment erkenning voor hun werk. Door deze focus op muziek is het festival een jaarlijkse meeting point voor zowel internationaal gereputeerde als piepjonge muzikale talenten. Een van de prijzen die op de avond van 24 oktober uitgereikt zal worden is de Public Choice Award, toegekend aan de populairste soundtrack van een film die werd uitgebracht tussen 1 juli 2014 en 30 juni 2015.

Voting powered by PwC

World Soundtrack Awards
Central guest: Alan Silvestri
Lifetime Achievement Award Winnner: Patrick Doyle
Discovery 2014: Daniel Pemberton

24 oktober 2015 Kuipke Gent
Info over concert kan je vinden via deze link.
Tickets zijn beschikbaar via Ticketmatic.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.