11 22 okt. '22

Stem online op jouw favoriete film

P1949l2qoi1bhl9vk5a9ofi19hp1
15 okt. 2014

Wat is een filmfestival zonder prijzen? Ook dit jaar gaat een vijfkoppige jury onder toeziend oog van Bret Easton Ellis op zoek naar de beste film van Film Fest Gent. Maar ook jouw stem telt!

Het publiek kan namelijk zijn stem uitbrengen voor de Port of Ghent publieksprijs, die op 22 oktober wordt uitgereikt.

Nieuw dit jaar is dat je ook online kan stemmen. De traditionele papieren stembiljetten blijven uiteraard nog bestaan, maar online stemmen kan handig zijn wanneer je vergat te stemmen of je oordeel over de film nog even wil laten bezinken. De film met de hoogste score krijgt van het filmfestival een distributiepremie van €5000.

Sinds dit jaar kan je, als je stemt, ook een maand lang gratis de Knack online lezen!

Stem hier online, registreer je hier voor de Knack en lees een maand land gratis online de Knack!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.