12 23 okt. '21

Scorsese in KASKcinema: George Harrison: Living in the Material World

P18eqhfun54bi14m8bb1ios1k3m1
21 jan. 2014

In Martin Scorsese’s documentaire volgen we George Harrison, die van een gewone jongen uit Liverpool tot Beatle uitgroeit, en een van de meest getalenteerde en gevierde gitaristen en songwriters van de wereld wordt. Niet alleen zijn muzikale carrière komt aan bod, maar ook zijn levenslange zoektocht naar de balans tussen het materiële en het spirituele. 22 & 29 januari om 20u30 in KASKcinema land: Verenigde Statentaal: Engelsondertitels: Nederlands Info & tickets

De Expo 'Martin Scorsese' in het Caermersklooster loopt nog tot 26 januari 2014. Klik hier voor meer info en tickets.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.