12 23 okt. '21

Scorsese in CinéPalace: Bringing Out The Dead

P18eqhu76h16n8184i117uq64rer1
21 jan. 2014

Zo lang de expo 'Martin Scorsese' in het Caermersklooster loopt, vertoont Miat in CinéPalace elke zondagvoor- en namiddag een lange speelfilm van Scorsese. Op zondag 26 januari is dat Bringing Out The Dead met Nicolas Cage, Patricia Arquette en Ving Rhames. Info & tickets

’s Nachts raast paramedicus Frank Pierce met de ambulance door de straten van Manhattan. Hij heeft te kampen met slapeloosheid. Steeds ziet hij visioenen van iemand die hij niet kon redden. Een burn-out dreigt. Tot hij Mary ontmoet. Zij ziet haar job, het redden van mensen, eerder als een verlossing. Kan zij de visioenen van Pierce de baas?

Verenigde Staten, 1999, 121 min

Info & tickets

De Expo 'Martin Scorsese' in het Caermersklooster loopt nog tot 26 januari 2014. Klik hier voor meer info en tickets.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.