11 22 okt. '22

Recensies van FFGENT-films door Young Critics

P1a27btsc71q7jl3s1ja2kln8od1
22 okt. 2015

Photogénie en Film Fest Gent houden ook dit jaar een Young Critics Workshop, waarbij verschillende gemotiveerde jongeren tussen 18 en 26 jaar hun filmkritisch talent in de strijd te gooien tijdens de 42e editie van het filmfestival en vlotte recensies afleveren.

De jonge recensenten worden gevraagd om zowel korte recensies als één of meer langere stukken te schrijven over verschillende festivalfilms. Zij nemen ook deel aan Q&A’s en persconferenties.

De deelnemers worden begeleid door filmcriticus Nick Pinkerton (Sight & Sound) en het Photogénie team. De recensies en artikels worden gepubliceerd op Photogénie en op de website van Film Fest Gent!

Bekijk hier al alle gepubliceerde recensies van de Young Critics-recensenten voor deze Film Fest Gent-editie!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.